BIST9.919,35%2,08
USD32.4672%-0.22
EURO34,7111%-0.75
ALTIN2.440,20%0.16
Gündem

Çığ gibi tepki alan o skandal harekette flaş gelişme! CHP 'İlgimiz yok' dedi, ÇYDD 'Birlikte düzenledik' dedi!

Balıkesir’in Edremit ilçesininde kadınları aşağılayan skandalın yankıları sürüyor. Belediyeyle ilgisinin olmadığını iddia eden CHP'li Edremit Belediyesi'ni paylaşımları ele verdi. ÇYDD'den ise 'Birlikte düzenledik' açıklaması geldi.

Abone OlGoogle News
11 Eylül 2021 09:59

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan skandala tepkiler çığ gibi büyüyor.


KİM YALAN SÖYLÜYOR? EDREMİT BELEDİYESİ Mİ, ÇYDD Mİ?

Balıkesir’in CHP'li Edremit Belediyesi, kurtuluş törenlerinde yaşanan zincir skandalının ardından basın açıklaması yaptı.

İLİŞKİSİNİN OLMADIĞINI İDDİA ETTİ AMA...

Yapılan açıklamada, gösteriyi icra eden ekibin belediyeyle herhangi bir ilişkisi olmadığı iddia edildi. CHP'li Edremit Belediyesi'ni hem resmi sosyal medya paylaşımları hem de ÇYDD'nin basın açıklaması yalanladı.

EDREMİT BELEDİYESİ: BELEDİYEMİZLE HERHANGİ BİR İLGİSİ YOK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “9 Eylül Edremit'in Kurtuluş Günü çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde, programda yer almamasına rağmen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından sahnelenen gösteri tepkilere sebep olmuştur. Gösteriyi icra eden ekibin belediyemizle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktır” denildi.

Türk kadınını esaret altında gösterecek bir mizansenin kabul edilemeyeceğinin altının çizildiği açıklamada, “Belediyemizin, Türk kadınını esaret altında gösterecek bir mizansenin içerisinde yer alacağını düşünmek dahi çok büyük bir saygısızlıktır. Kaldı ki söz konusu oyunda, Türk kadınına biçilmek istenen esaret zincirinin kırıldığı ifade edilmektir. Aksi bir mesaj verilmiş olsaydı, tepkimizi o esnada gösterir, gerekirse gösterinin devam etmemesini sağlardık” denildi.

ÇYDD'DEN AÇIKLAMA: BELEDİYEYLE BİRLİKLTE DÜZENLEDİĞİMİZ...

ÇYDD'den yapılan açıklamada, ''Kutlama törenini Edremit Belediyesiyle birlikte düzenledik'' ifadeleri dikkat çekti.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar