BIST9.115,57%0,39
USD32.3718%0.08
EURO34,9960%-0.06
ALTIN2.326,10%0.25
Gündem

Orman yangınlarına ilişkin Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı’ndan önemli çağrı

Türkiye’nin dört bir yanında devam eden orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir birlik çağrısında bulundu.

Abone OlGoogle News
01 Ağustos 2021 21:41

Türkmen Alevi Bektaşi Yardımlaşma, Araştırma, Eğitim, Kültür Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, "Devletimizin varlığı bizim varlığımız, birliğimizdir, onu bozacak provokasyonlara gelmeyelim, Müptezellere uymayalım. Her zaman olduğu gibi biz bize yeteriz, birbirimize sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

“Birlik olmalıyız, dirlik olmalıyız”

Özdemir, yazılı açıklamasında, toplumun son günlerde her zamankinden daha çok, daha sıkı ve daha fazla birlik, beraberlik ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Hangi vicdansız, hangi cani, hangi hain ormanlarımıza, varlığımıza, bütünlüğümüze kastettiyse, yüce devletimiz onu bulup, çıkarıp cezasını verecek güçtedir. Doğusu batısı, kuzeyi güneyi, Anadolu ve Trakyası ile bu ülke bizimdir. Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisi hepsi bizim insanımız. Birlik olmalıyız, dirlik olmalıyız, diri olmalı, gönül gönüle, el ele, yan yana durmalıyız ki bu ve benzeri felaketlerden ve bunları başımıza açanlardan hep birlikte kurtulalım."

“Erdoğan'ın feraseti ve tecrübesi ile bu belayı da atlatacağız”

Türklerin beş bin yıldır süregelen devletlerinde, birçok hain ve bedbaht çıktığına dikkati çeken Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Dünya durdukça var olacak devletimizin içinden böylesi hainler çıkmaya da devam edecektir. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da bu musibetlerden kurtulmanın tek ve yegane yolu birbirimize eskisinden daha fazla saygı duyup, sahip çıkıp, kenetlenmektir. Yüce devletimize güvenelim, onu sahiplenelim, sevelim. Göreceksiniz ki devletimizin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın feraseti ve onca yıllık tecrübesi ile bu belayı da atlatacağız. Canlar, canı yananlar, kardeşlerim; devletimizin varlığı bizim varlığımız, birliğimizdir, onu bozacak provokasyonlara gelmeyelim, müptezellere uymayalım. Her zaman olduğu gibi biz bize yeteriz, birbirimize sahip çıkalım."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar