BIST9.805,78%0,86
USD32.5033%-0.19
EURO34,9609%0.32
ALTIN2.429,51%0.26
Gündem

Aynı aileden 7 kişi öldürülmüştü! Konya’daki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı

Dün Konya’da aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü vahşetin görüntüleri ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
31 Temmuz 2021 16:04

Dün Konya'da bir evde aynı aileden 7 kişi öldürüldü, cinayet sonrası ev ateşe verildi. Cinayetleri işleyen fail ortadan kaybolurken bugün kan donduran dehşetin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Konya’nın merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Enbiya Sokak'ta bir evde aynı aileden 7 kişi öldürüldü. Bununla da yetinmeyen fail, evi ateşe verdi. Söndürme çalışmalarının ardından eve giren sağlık ekipleri Yaşar, Barış, Serap, Serpil, İpek, Metin ve Sibel Dedeoğulları'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cinayet görüntüleri ortaya çıktı

SABAH'ın ulaştığı vahşet anına ait görüntülerde katil zanlısının poşetten silahı çıkardıktan sonra üzerine gelen aile üyelerine ateş ettiği görülüyor. Haberde kimliği tespit edilen zanlının yakalanması için polisin geniş çaplı araştırmaları sürerken, zanlının 2018 yılında başına silah dayayıp, eşine fotoğraf gönderdiği aynı zamanda da psikolojik tedavi gördüğü, uzun süredir işsiz olduğu belirtiliyor.

Katil zanlısı her yerde aranıyor

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu şüphelinin kaçtığı araç ve yakıt aldığı noktalar tespit edildi. Kiralık araçla kaçan katil zanlısının Konya Seydişehir ilçesine hareket ettiğinin görülmesi üzerine Özel Harekat ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bölgeye yönlendirildi. Zanlının kiraladığı aracı bir noktaya bırakıp kaçtığı, kokuya duyarlı köpeklerin de bulunduğu, ekiplerin zanlıyı yakalamak için geniş çaplı aralıksız çalışması sürüyor.

(Kaynak: Sabah)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar