BIST9.524,59%-0,06
USD32.5302%0.19
EURO34,7435%0.25
ALTIN2.489,31%1.10
Gündem

Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Fotoğraf karesinde bulunan kişi kim?

Cem Garipoğlu’nun ailesinin şaşırtanpaylaşımının ardından, yeni bir fotoğraf karesi kafaları karıştırdı.

Abone OlGoogle News
22 Temmuz 2021 13:38

Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi  S. Garipoğlu, bir süre  önce İnstagram hesabında yayınladığı aile pozu gündem yaratmıştı.İlk kez ortaya çıkan o şaşırtan pozda, Cem Garipoğlu’nun annesi, ağabeyi ve iki kızkardeşi Münevver Karabulut’un öldürüldüğü odada kanı bulaşan koltukta gülerek poz veriyorlardı. Ortaya çıkan bu görüntü, Twitter’da gündem sıralamasında ilk sıraya çıkmıştı.

CEM GARİPOĞLU YAŞIYOR MU?

Bu paylaşımın gündem olmasının ardından Cem Garipoğlu’nun kızkardeşi S.Garipoğlu  instagram hesabından yayınlandığı bu kareyi sildi. Fotoğraf silindi ancak ortaya bir soru gündeme geldi  “Cem Garipoğlu yaşıyor mu?”  sosyal medyada yayınlanan bir çok mesajda , Cem Garipoğlu’nun intiharına inanmadıklarına değinilen çok mesajlar oldu.

İLGİNÇ İKİ FOTOĞRAF KARESİ DAHA

 

“Cem yaşıyor mu” sorusu gündeme gelirken MuhabirTv iki ayrı fotoğraf karesinde fark edilmeyen ayrıntılara ulaştı. Muhabir Tv’nin özel haberine göre, olayın yaşandığı odada bulunan mor koltukları yeni taşındığı evine götüren Garipoğlu ailesi, o koltuk üzerinde S.Garipoğlu’nun doğum günü pastasıyla çekilen fotoğraf karesi bulunuyor. O fotoğraf karesinde S. Garipoğlu koltukta doğum günü pastası önünde poz veriyor.  O fotoğraf çekilirken, arkasında bulunan pencereye evde bulunanların görüntüleri yansıyor.

 

PENCEREYE İKİ ERKEK YANSIMIŞ

O çekilen fotoğrafın pencereye yansıyan bölümünde iki erkeğin görüldüğü dikkat çekiyor.  O koltuk skandalında bulunan ağabey Levent Garipoğlu’nun penceredeki görüntüde görüntüsü görülmüyor. Ama hafif sakallı biri dikkat çekiyor. O kim sorusunu ortaya çıkartıyor.

BU KAREDEKİ KİM?

Bir başka fotoğraf karesi ise, Garipoğlu ailesi dikkatleri üzerine çekiyor. Bu fotoğraf karesinde ev dışardan çekilmiş. İki katlı tatil evi olduğu gözlenen evin alt katındaki lobide bazı kişilerin oturduğu görülüyor.

 

5 KİŞİ AYRI BİR KİŞİ AYRI

Evin lobisinde 2’si erkek 5 kişi oturuyor. Bunlar Cem Garioğlu’nun yakın akrabaları. Ağabey Levent Garipoğlu’nun kırmızı kıyafetle sırtı dönük olan kişi olduğu düşünülürken , 5 kişiden ayrı oturan bir kişi ise çok dikkat çekiyor. Fotoğraf karesinin hemen sol tarafında bir kişi oturuyor.

CEM’E BENZEMESİ DİKKAT ÇEKİYOR

Bir aile buluşması olduğu gözlemlenen evde, fotoğraf karesinde bulunan sol taraftaki kişinin Cem Garipoğlu’nu andırması ilginç bir durum oluşturdu.  Eğer Levent Garipoğlu oturan 5 kişinin arasındaysa, sol taraftaki Cem’e benzeyen bu kişinin kim olduğ merak konusu oldu.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR.....

 

 

 

 

(MuhabirTv)

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar