BIST9.722,09%0,80
USD32.572%0.05
EURO34,8699%0.02
ALTIN2.424,37%-0.24
Gündem

Rahmetli Burhan Kuzu'ya Google'dan skandal hamle: 'Burhan Kuzu'nun Eşi' diye aratılınca çıkıyor!

AK Parti’de 3 dönem milletvekili yapan ve yaşayış tarzıylada sık sık gündeme gelen siyasetçilerden biri olan Rahmetli Burhan Kuzu ile ilgili ilginç bir ayrıntı görenleri şaşkına çevirirken tepkiler de beraberinde geliyor.

Abone OlGoogle News
22 Temmuz 2021 12:43

Dünyaca ünlü arama motoru Google’de  “Burhan Kuzu’nun eşi” diye arama yaptığınızda karşınıza Burhan Kuzu’nun eşi Azime Kuzu’nun ismi geliyor. Azime Kuzu’nun isminin çıkması kadar doğal bir şey yok. Yalnız Azime Kuzu diye çıkan fotoğraf görenleri önce şaşırtıyor. Kimliğini öğrendikten sonra da şok geçiriyorlar.

GERÇEK EŞİNİN FOTOĞRAFI YERİNE ÖLDÜRÜLEN GENÇ KIZ

Google arama moturunda ‘Burhan Kuzu’nun eşi diye karşımıza çıkan sözde Azime Kuzu’nun fotoğrafı, şapkalı genç bir kadın fotoğrafı ekrana çıkıyor. Oysa o fotoğraf Burhan Kuzu’nun gerçek eşi Azime Kuzu’ya ait bir fotoğraf değil. Burhan Kuzu’nun eşinin fotoğrafının yerine 31 yaşındaki Fatma Mavi’nin fotoğraf konulmuş. Yani bir cinayete kurban giden Fatma Mavi’nin fotoğrafı Kuzu’nun eşi Azime Kuzu diye konulmuş.

BİRLİKTE FOTOĞRAFLARI ÇIKMIŞTI

Fatma Mavi, 31 Ekim 2020 günü Bahçelievler’de bir dairede çıkan yangında cesedi bulundu. Yangında öldüğü sanılan Mavi, incelemede taksici erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

BURHAN KUZU’NUN VEFATI 

1 Kasım 2020’de İstanbul Medipol Mega Üniversite Hastanesinde gece sabaha karşı saat 04:00’da Prof. Burhan Kuzu’nun koronavirüsten vefat ettiği açıklanmıştı. 

 

O FOTOĞRAFLARI GOOGLE KİM KOYDU

Hayatını kaybeden Kuzu’nun google arama motorunda ‘Burhan Kuzu’nun eşi Azime Kuzu’nun fotoğrafı yerine Fatma Mavi’nin çıkmasını sağlayan kişinin kim olduğu merak ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar