BIST9.073,03%-0,08
USD32.378%0.10
EURO34,9837%-0.10
ALTIN2.326,02%0.24
Gündem

Hakkı Bulut’tan şoke eden iddia: Reynmen şarkımı çaldı!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Hakkı Bulut, ortalığı karıştıracak çalıntı müzik iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bulut, 35 yıl önce yaptığı şarkısının müziğini, Reynmen’in çaldığını ileri sürdü.

Abone OlGoogle News
22 Temmuz 2021 10:54

1967 yılında müzik sektörüne adım atan Hakkı Bulut, “İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız”, “Son Mektup” ve “Kıskanıyorum” gibi eserlerle Türk müziğine adını altın harflerle yazdırdı. 76 yaşındaki ünlü isim, binden fazla eserle Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Akşam’a verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunan Hakkı Bulut, 35 yıl önce yaptığı “Kızlar” isimli şarkısının müziğinin Reynmen tarafından çalındığını söyledi. 

Hakkı Bulut, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Popçu mudur, rockçı mıdır? bilmediğim Reynmen diye biri var. Gayet de güzel millet seviyor, bir gün bir baktım, benim şarkımı alıp koymuş albümüne. 1986 yılında Nazlım albümünde "Kızlar kızlar güzelim kızlar, sarışın esmer kumral kızlar, size kötü diyenin dili kurusun, kiminiz melek kiminiz huri..." şeklinde sözleri olan bir şarkım var. Reynmen bu şarkımın müziğini olduğu gibi almış üzerine söz yazmış söylüyor. Bir de klip çekmiş yanına almış bir arkadaşını (Lil Bege) Arap Şeyhleri gibi giyinmişler kafalarını da sarmışlar, benim şarkımla dans ediyorlar. Bana hiç haber de vermemişler. Düşündüm taşındım biraz da kaşındım 'ne yapsam' dedim şimdi mahkemeye versem kazanırım. Çünkü olduğu gibi benim müziğimi almış. Sonra baktım bu genci bir çok insan seviyor, 'mahkemeye gidersem o insanları da üzebilirim' diye düşündüm, sesimi çıkarmadım sadece MESAM bilim kuruluna bildirdim. Bakın bu arkadaş benim şarkımı almış fonda çalıyor, bir hata yapmıştır belki de bilmeden yapmıştır bunun aranjesini yapan kimse o da safmış 'Nasıl olsa Hakkı Bulut bunun farkına varmaz' diye düşünmüş."

"ÖZÜR DİLESE DE ÇOK GEÇ!"

Reynmen’e seslenmeyi ihmal etmeyen ünlü isim, "Reynmen sana sesleniyorum duydun mu ben bu kadar centilmenim" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi arayıp özür dilese de geç oldu, daha önce arayıp da 'Hakkı Abi bilmeden senin müziğine şarkı okumuşum' deseydi canın sağolsun derdim. Şimdi bilim teftiş kurulundan rapor gelecek bana, orada inceliyorlar. Aksiliğe bak ki yönetim kurulunda olan biri de Kadir Şeker. O zaman o bağlama çalmıştı orkestrada 'Kızlar' adlı bu şarkıyı seslendirirken. Şarkıyı dinledi şoke oldu 'Aaaa abi benim çaldığım müziği koymuşlar oraya' dedi. Yani Reynmen'in işi zor"

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar