BIST9.816,14%0,97
USD32.5257%-0.13
EURO34,9918%0.38
ALTIN2.434,52%0.47
Gündem

Büyükşen Cinayetinde FETÖ detayı! "Komutan Cemil kim?"

Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayetinde iddialar birbiri ardınca gelmeye devam ediyor. Cinayeti araştıran ve çözemeyen ilk ekibin başında olan ‘’Komutan Cemil’’ denilen askeri personelin FETÖ ile bağı iddialara göre araştırıyor.

Abone OlGoogle News
17 Temmuz 2021 16:57

AKİT TV.COM.TR / HABER MERKEZİ - Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla Büyükşen (54) ve eşi Metin Büyükşen (55) çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vuruldukları ortaya çıktı. 

‘’Yanlış ev’’ cinayeti olarak ortaya çıkan gerçeklerin perde arkasında ise cinayeti araştırmak için özel olarak kurulan JASAT ekiplerinin çok yönlü soruşturması var. 

Cinayeti ilk olarak araştıran ve çözemeyen Konya İsmil jandarma komutanlığı’nda öldürülen Necla ve Metin Büyükşen’in gelinleri Betül Büyükşen’in ifade ettiği ‘’komutan Cemil’’ isimli kişinin FETÖ ile bağı olduğu iddia edildi. 

İddianın sahibi ise bölgeden bilgi alan ve Youtube yayınları ile takipçilerine aktaran ‘’Vatandaş Erdal’’ isimli hesap. Hesabın aktardığı bilgilere göre JASAT ekipleri ‘’Büyükşen cinayeti’’ dosyasında bölgedeki ‘’Fetö yapılanmasına’’ karşı da harekete geçmiş durumda. 

Özellikle ‘’Komutan Cemil’’ denen kişi hakkında soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar