BIST9.524,59%-0,06
USD32.5882%0.18
EURO34,7132%0.08
ALTIN2.497,44%0.52
Gündem

Kayıp kurbanlıklarını Facebook’tan buldu! Çifte bayram yaşadı

İstanbul Büyükçekmece’de adak ve kurban satışı yapan Ali Eroğlu, kurbanlık alanından kaçarak sırra kadem basan koyun ve kuzularını Facebook üzerinden buldu. Büyükçekmeceli muhabirin Facebook’tan verdiği “kayıp kurbanlık” ilanıyla kaçak hayvanlarını bulan Ali Eroğlu “Biraz garip oldu. Facebook’ta görünce önce çok şaşırdık sonra çok sevindik” dedi. İlan sahibi ise Baki Uzun “İlk defa internet üzerinden kayıp kurbanlık ilanı verdim. Biraz ilginç oldu ama sahibini bulup teslim ettik” diye konuştu.

Abone OlGoogle News
16 Temmuz 2021 14:04

Kurban Bayramı'nın gelişiyle birlikte sıkça gündeme gelen kayıp kurbanlık haberlerinin bir yenisi de İstanbul Büyükçekmece'den geldi. Hürriyet Mahallesi'nde adak ve kurban satışı yapan Ali Eroğlu'na ait bir koyun ve kuzusu, dün sabah saatlerinde kayıplara karıştı. Hayvanlık alanından kaçan koyun ve kuzu çevrede bir süre otladıktan sonra sokak üzerindeki bir siteye girdi. Durumu fark eden site sakini Baki Uzun, kayıp hayvanları sahibine teslim etmek için bir süreliğine evinin bahçesine aldı. Koyun ve kuzunun sahibini bulmak için düşünmeye başlayan arayan Baki Uzun, çözümü Facebook'ta buldu.

FACEBOOK'TAN İLAN VERDİ

Uzun, Büyükçekmece'ye dair paylaşımlar yaptığı sayfasında takipçilerine "Kurbanlık kaybeden var mı" diye sordu. Kısa süre içerisinde kurban sahibinden cevap geldi. Kayıp koyunlarını Facebook'ta gören Ali Eroğlu, sayfa sahibi Baki Uzun ile iletişime geçerek hayvanlarını teslim almaya geldi.

TATLI BİR OLAY YAŞADIK

Kurbanlıklarını Facebook'tan bulan Ali Eroğlu "Sabah sayım yaptığımızda kurbanlıkların eksik olduğunu fark ettik. Çevrede arama yaptık ama bulamadık. Daha sonra Facebook'ta gezerken Tepecik – İstanbul sayfasında kayıp kurbanlık bulunduğunu gördüm. Hemen iletişime geçip buraya geldim. Bayram öncesinde tatlı bir olay yaşadık. Biraz garip oldu. Facebook'ta görünce önce şaşırdık sonra sevindik" diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar