BIST9.056,23%2,83
USD32.3148%0.07
EURO35,1004%0.08
ALTIN2.290,78%0.58
Gündem

Türkiye Osman Büyükşen’i konuşuyor! “Bu cinayeti sadece Erdoğan’ın talimatı çözer”

Metin ve Necla Büyükşen cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 3 yıl önce işlenmişti. Çözüm bulunamayan sır dolu cinayet tekrar ülke gündemine girdi. Cinayetin çözülmesini isteyen katledilen çiftin doktor çocukları Osman Büyükşen büyük bir hukuk mücadelesi veriyor. Fakat onun verdiği bu mücadele hala sonuç alamadı.

Abone OlGoogle News
24 Haziran 2021 16:51

AKİT TV HABER MERKEZİMüge Anlı’ya anne ve babasının esrarengiz katilinin bulunması için başvuran Osman Büyükşen, yıllardır anne ve babasının katilini arayıp bulamadığını söyledi.

Sosyal medyada Türkiye’nin gündemine bomba gibi oturan Osman Büyükşen, Müge Anlı’yı ve milyonları ağlatarak herkese duygu seli yaşattı.

 

Yıllardır çözülemeyen bu cinayette Osman Büyükşen olayı yıllardır sonuca kavuşturamayan jandarma ve savcıya çok fazla sitem etti. Sinir krizi geçiren Büyükşen’i Müge Anlı zorlukla sakinleştirdi.

 

Cinayet günü olay yerinden alınan Swap örnekleri, cinayet anına tek şahit olan Büşra Büyükşen’in canlı yayında verdiği birbirini tutmayan ve çelişki dolu ifadeleri, tatmin etmeyen eksik anlatımları, Metin Büyükşen ile Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili ortaya atılan tüm iddialar, oğlu ve gelini ile yaşadığı ‘mehir’ tartışmasını işaret etti.

Sosyal medyada da çok fazla tartışma konusu olan sır dolu bu cinayet, halkın artık ‘’Özel bir ekip kurulmalı, artık bu adamın sesi olalım’’ şeklinde isyanına sebep olarak #osmanbüyüksen hashtag’i Twitter’da en ön sıraya yerleşti.

ANNE VE BABA ACISI TAK ETTİ, OSMAN BÜYÜKŞEN GÜNDEN GÜNE ERİDİ!

 

Büyükşen’in yıllar önce çekindiği fotoğrafta saçlarının simsiyah olup, günümüz Müge Anlı programında saçlarının beyaza bürünmesi artık olayın ciddiyetinin ve Büyükşen’i bu olayın yıllardır ne kadar yıprattığının bir göstergesidir.

OSMAN BÜYÜKŞEN: BU CİNAYETİ SADECE ÖZEL EKİP ÇÖZER 

Programda konuşan Osman Büyükşen katil zanlılarının aslında açıkça belli olduğunu fakat yıllardır olayın bürokratik engellemelere takıldığının altını çiziyor. Büyükşen bir çok devlet kurumuna gittiğini fakat sonuç alamadığını da ifade ediyor. Büyükşen’e göre cinayeti sadece ‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile kurulacak özel bir ekip’’ çözebilir. Türkiye’de cinayetin bir an önce sonuca ulaşması için Osman Büyükşen’in isteklerinin hükümet tarafından karşılanmasını istiyor. 

MÜGE ANLI’YA ÇIKAN DR. OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR, UZMANLIK ALANI NEDİR?

17 Ocak 1988 tarihinde Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Kasabası'nda doğan Osman Büyükşen, İlkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Üniversite eğitimini, 2006-2012 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yılları arasında tamamlayan Osman Büyükşen, uzmanlık eğitimini İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladı ve 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar