BIST8.723,56%0,06
USD32.3387%0.09
EURO35,1366%-0.08
ALTIN2.240,83%-0.12
Gündem

Provokasyon büyüyor: AK Parti'li başkanın kardeşine silahlı saldırı!

AK Parti Diyarbakır’ın Hazro ilçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu'nun kullandığı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Abone OlGoogle News
19 Haziran 2021 12:00

Saldırıda sürücü Mehmetoğlu, otomobilden atlayarak yaralanırken güvenlik güçleri ise saldırgan ya da saldırganların yakalanmasına yönelik operasyon başlattı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇILDI

Olay, Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde gece 01.30'da meydana geldi. AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu'nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu, şahsına ait otomobille ilçe girişine geldi. Bu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Silah sesleri üzerine kısa sürede olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edilirken, olay yerine gelen ekipler otomobili cadde üzerinde sürücü Mehmetoğlu'nu da yerde gördü. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sürücü Mehmetoğlu gelen ambulansla Hazro İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Mehmetoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, saldırı sırasında arabadan atlayarak ayağının burkulduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik çalışmalarını sürdürürken ayrıca olayın terör saldırısı olup olmadığı da araştırılıyor.

DÜN DE İLÇE BİNASINA SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AK Parti Hani ilçe binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotoflu saldırı yapıldı. Molotoflu saldırı düzenleyen şahıs ile ona gözcülük yapan zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar