BIST10.045,74%-0,37
USD32.4193%-0.01
EURO34,5919%-0.01
ALTIN2.387,45%0.30
Gündem

Deniz Poyraz'ın babasından skandal sözler!

HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz'ın babası Abdülillah Poyraz, skandal açıklamalar yaptı. Teröristlere sahip çıkan Poyraz, "Biz dağlarda direnen aslanlara borçluyuz. Şu anda düşmanın tank ve toplarının önünde direniyorlar." dedi.

Abone OlGoogle News
19 Haziran 2021 00:22

HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz'ın babası Abdülillah Poyraz, PKK'ya yakın Mezopotamya Ajans'a konuştu.

Skandal ifadeler kullanan Poyraz, "Birlik olun. Deniz benim Deniz'im değil, Kürdistan'ın denizidir, hepinizin denizidir. Biz dağlarda direnen aslanlara borçluyuz. Şu anda düşmanın tank ve toplarının önünde direniyorlar. Biz ne kadar bedel de versek halen onlara borçluyuz." dedi.

“Zulme karşı binlerce Deniz var” diyen baba Abdülilah Poyraz, “Kızım kimyasalla öldürülenlerden farklı değil. Kızım Sêvêlerden, Pakizelerden farklı değil. Lokman Birlik panzer arkasında sürüklendi. Kızım onlardan farklı değil. Mehmet Tunç şehit oldu. Deniz ondan farklı değil. Biz ne kadar yapsak da azdır. Biz bu halka hala borçluyuz. Ne kadar bedel ödesek de halka borcumuz bitmez” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DA HEDEF ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da hedef alan Poyraz, “Şehit hepimizin şehididir. Herkesten tek istediğim; birlik olalım. Kürt halkının, HDP’nin başı sağ olsun. Tayyip ve ekibi elinden gelse tüm Kürdistan’a, Suriye’den Irak’a saldıracak. Kürt halkının mücadelesiyle bunu başaramayacaklar.” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar