BIST8.774,25%0,64
USD32.3402%0.09
EURO35,1226%-0.12
ALTIN2.238,35%-0.23
Gündem

Çocuğu işkence gören acılı babanın açıklamaları: Çocuğuna sigara ve hap içiren...

Kayseri'de annesinin sigara ve hap içererek öldürmek istediği 3 yaşındaki Y.T'nin babası, devlet korumasına alınan oğlunu geri almak istiyor.

Abone OlGoogle News
18 Haziran 2021 08:48

İngiltere'de yaşayan Turgut Ö. ile Öznur Ö., 4 yıl önce dini nikah kıydı.

Çiftin bir yıl sonra çocukları dünyaya geldi. Turgut Ö., 1.5 yıl önce çalışmak için tekrar İngiltere'ye gitti.

Turgut Ö., yurt dışındayken, Öznur Ö.'nün oğlu Y.T.'ye sigara içirip ölmesi için ilaç içirdiğini öğrendi.

Kayseri’de annesinin zorla sigara ve hap içirerek işkence yaptığı 3 yaşındaki çocuğun babası, “Bugün benim çocuğum ölmüşte olabilirdi. En sonunda 2 gün önce bana video atarak ‘çocuğunu öldüreceğim’ dedi. Bende hemen bu videoyu emniyete gönderdim” dedi.

ANNESİ 3 YAŞINDAKİ OĞLUNA İŞKENCE UYGULADI

Baba T.Ö. 4 yıl önce Ö.Ö. ile dini nikah kıydı. Daha sonra işi nedeniyle İngiltere’ye giden T.Ö., 3 yaşındaki oğlu Y.T.’ye annesi tarafından işkence edildiğini öğrendi.

Baba T.Ö. durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri anne Ö.Ö.’nün Kayseri’de olduğunu belirledi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Anne Ö.Ö.’yü Talas ilçesinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan Ö.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ö.Ö.’nün ifadesinde suçlamaları reddettiği öğrenildi. Çocuk Y.T. ise devlet koruması altına alındı.

''HIRSIZMIŞ, DOLANDIRICIYMIŞ''

Anne Ö.Ö.’nün tutuklanıp, çocuğunun da devlet koruması altına alınmasının ardından rahat bir nefes aldığını söyleyen T.Ö., “1.5 yıldır İngiltere’de yaşıyorum. Bugün bir annenin çocuğuna sigara ve ilaç içirip işkence yaparak gündeme gelen çocuğun babasıyım. Bundan 4 yıl önce Öznur ile nikah yaptık. Geçmişini bilmediğim halde sadece bir evlilik yaptığını biliyordum. Meğerse benden önce 1 resmi nikahlı, 2 ayrı kişiyle de benim gibi evlenmiş. Hırsızmış, dolandırıcıymış. Benim bunlardan haberim yoktu. Benim yanıma geldiğinde bunlarI araştırarak öğrendim” dedi.

“1.5 YILDIR BU ÇOCUĞA YAPMADIĞI İŞKENCE YOKTUR”

T.Ö., "Buraya gelmeden önce bu kadın 8 aylık hamileydi. Şimdi 8 aylık hamile olan bir kadın doğurur ama bu çocuk ortada yok. Bu da içimde bir şüphe bıraktı. Bu çocuğumu da benden habersiz başka bir adamın adına kaydettirmiş.

Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum, lütfen benim çocuğumu bana teslim edin. Bu kadın benim yanımdayken çocuğumla beni tehdit ediyordu. ‘Bana bu kadar para vermezsen bu çocuğu öldüreceğim, sana ciğer acısı yaşattıracağım’ diyordu. Bende her şeye katlandım. Çünkü sonuçta benim çocuğum ortada ve bırakmam olmazdı. Öyle bir niyetim olsaydı, çocuğuma bakmamak gibi bir niyetim olsaydı, bakmazdım. Ayda 10 bin TL ona para gönderiyordum.

Yaptığı işleri ailesine bildirdiğimde bana ‘kızımız öyle bir şey yapmaz’ diyordu. Kızın yaptığı işlerin delilleri bende vardı. ‘Bir baba olarak ben nasıl çocuğuma sahip çıkıyorsam, sizde kızınıza sahip çıkın’ diye uyardım. Kimse beni dinlemedi” dedi.

“MÜEBBET HAPİS CEZASI ALMASINI İSTİYORUM”

T.Ö., “En sonunda 2 gün önce bana video atarak ‘çocuğunu öldüreceğim’ dedi. Bende hemen bu videoyu emniyete gönderdim. Onlarda gereken şeyleri yaptılar. Şuanda çocuğum esirgeme kurumunda, bu kadında hak ettiği yere girdi. Böyle bir kadının müebbet hapis cezası almasını istiyorum. Bugün benim çocuğum ölmüşte olabilirdi. Eğer müdahale etmeseydim o çocuk toprağın altındaydı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kulandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar