BIST9.722,09%0,80
USD32.5363%-0.06
EURO34,7985%-0.19
ALTIN2.430,99%0.04
Gündem

Kurtlar Vadisi Kaos hayranlarını heyecanlandırdı! Bir araya geldiler

Son dönemde Kurtlar Vadisi Kaos iddiaları gündemden düşmüyor. Dizinin yeniden başlaması için Necati Şaşmaz'a çağrılar yapılıyor. Son gelişmeler bu yöndeyken Kurtlar Vadisi'nin efsanevi karakterlerinden biri olan Memati'nin paylaştığı fotoğraf olay oldu.

Abone OlGoogle News
11 Haziran 2021 17:03

Kurtlar Vadisi Kaos iddiaları ortada dolanırken fenomen dizinin efsane oyuncularından Memati ile Eren Eylül karakteri bir araya geldi. Bilindiği üzere Memati ölerek diziye veda etmişti. Yeniden projede yer alması zor bir ihtimal olarak görünse ikilinin fotoğrafı vadi hayranlarını yine de heyecanlandırdı.

Takvim'in haberine göre, Eren ve Memati şüphesiz ki Kurtlar Vadisi'nin efsane isimleri arasında yer alıyor. Özellikle Memati Baş karakteri diziye damgasını vuran karakterlerden. Kurtlar Vadisi'nde 97 bölüm ve Pusu'da 162 bölüm boyunca rol alan Gürkan Uygun Memati karakteriyle milyonların gönlüne taht kurdu.

Diziden ayrılması ise tüm seyircileri kahreden gelişmelerden oldu. Aynı zamanda dizide Elif Eylül'ün kardeşi Eren Eylül karakterini oynayan Kerem Fırtına da dizinin sevilen isimleri arasında yer alıyor.

Sevilen iki karakteri oynayan Gürkan Uygun ve Kerem Fırtına yan yana gelince dizinin izleyicileri heyecanlandı. Binlerce yorum geldi ve akla ilk olarak gelen 'Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?' sorusu soruldu.

Öte yandan Gürkan Uygun'un Uyanış Büyük Selçuklu'dan senaryo gereği ayrıldığı öne sürülmüştü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar