BIST9.079,97%3,10
USD32.3344%0.13
EURO35,0659%-0.01
ALTIN2.307,65%1.32
Gündem

Abdullah Gül'ün danışmanı Reşit Aydın istifa etti! "Ben Erdoğan'a saldırıların karşısındayım!"

Abdullah Gül'ün danışmanı Reşit Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Aydın, istifa metninde Abdullah Gül ve Ali Babacan'a Gül'e sert eleştiriler yöneltti.

Abone OlGoogle News
11 Haziran 2021 16:47

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Reşit Aydın, kişisel sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı. Aydın, yaptığı açıklamada Abdullah Gül’le ilgili şu sözleri kullandı:

“Aramızdaki görüş ayrılıkları, kendilerinin önderlik ettiği yeni siyasi oluşum sürecinde arttı. Özellikle 15 Temmuz sonrası FETÖ ve işbirlikçilerinin Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik saldırılarının siyasi partiler iltisaklıyla olduğunu müşahade ettim. Bu çirkinlikler ve hukuksuzluklara da her seferinde karşı çıktım.”

"Kalkışma eylemlerine destek çekilemez hale getirdi"

Aydın’ın istifa mektubundaki Ali Babacan ve HDP ile ilgili sözleri de dikkat çekti:

“Son olarak yeni bir “GEZİ” denemesi olarak sunulan , örgütlenen ve de ne yazık ki Abdullah Gül, Ali Babacan tarafından da desteklenen Boğaziçi Üniversitesi kalkışma eylemleri, bizim açımızdan bu ilişkiyi yürütülemez ve çekilmez hale getirdi.”

Raşit Aydın sözlerini söyle tamamladı:

“Şartsız ve koşulsuz Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında emrinde olduğumu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik her türlü saldırının ve iftiranın karşısında açıkça duracağımı bil vesile belirtiyorum.” 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar