BIST9.811,80%0,92
USD32.537%-0.09
EURO34,9805%0.36
ALTIN2.430,07%0.28
Gündem

Athena Gökhan'ın son skandalına çok sert tepki: Beynini işletmeyen ukala...

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa ilişkin Gökhan Özoğuz'un Twitter'dan yaptığı akıllara zarar açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
11 Haziran 2021 16:36

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı skandal açıklamalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Gökhan Özoğuz bu sefer de müsilaj sorununa el attı.

Twitter mesajında Marmara Denizi'ni etkisi altına alan deniz salyasının Kanal İstanbul projesi için kasıtlı üretildiğini iddia eden Athena Gökhan alay konusu oldu.

Athena Gökhan, müsilaj ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı skandal açıklamada "Hayatımızda ilk defa denizsalyası diye birşey duyduk. Bu salya noldu da bir anda çıktı ortaya da Kanal İstanbul bunun ilacı denmeye başlandı? Bu boğazda yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak boğazda gemi kaza yapıyor filimiyle aynı gibi birşey mi yine? Yalanınız batsın." ifadelerini kullanmıştı

 

Paylaşım üzerine takipçileri bile Gökhan Özoğuz'a gülerken Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bu sözlere tepki gösterdi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili kısım;

Gökhan Özoğuz var ya...

Hani Athena Gökhan.

*

Bir paylaşım yapmış.

Tam evlere şenlik!

Hayatında ilk defa deniz salyası diye bir şey duymuş. Kanal İstanbul için deniz salyasının ilacı denmiş. Bu deniz salyası işi, hükümetin bir uydurması olabilirmiş. Sırf Kanal İstanbul'a gerekçe olsun diye... Deniz salyasını hükümet icat etmiş olabilirmiş.

*

Valla yazmış bunları...

İfade bozukluklarıyla, imla hatalarıyla dopdolu kısacık bir metinde tüm bunları sıralamış.

Üstelik yazdıklarını silmemiş de.

*

Kıssadan hisse şudur:

*

Trol olmanın, beyni işletmemenin, komploculuğu bile ayağa düşürmenin, "Bu kadarı da olmaz ama" dedirtmenin, farkına varılmamış bir cahilliğin eline düşmenin, gerekçesiz ukalalık yapmanın...

Dini, dili, siyaseti, tarafı, partisi, cephesi falan olmaz arkadaşlar.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar