BIST9.530,47%-0,18
USD32.5284%0.16
EURO34,7516%0.27
ALTIN2.473,25%0.45
Gündem

24. Dönem Ankara Milletvekili Sinan Aygün AKİT TV’ye konuştu!

24. Dönem Ankara Milletvekili Sinan Aygün AKİT TV’de AKİT TV ÖZEL programına konuk oldu. CHP ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP’den istifasını ve CHP’ye olan bağından bahseden Aygün, ‘’ Rahmetli Büyükbabamın, dedemin CHP’siyle bu CHP çok farklı bir yere gelmiş vaziyette’’ şeklinde ifade etti.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 17:46

24. Dönem Ankara Milletvekili Sinan Aygün AKİT TV’de CHP ve TOGO kuleleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. ‘’CHP’li Milletvekili değilim’’ diyerek CHP’ye ve Mansur Yavaş’a olan sitemini dile getirdi.

‘’CHP Milletvekili değilim çünkü, TOGO kuleleriyle yaptığım açıklamalardan dolayı Mansur Yavaş’a söylediğim sözlerden, beni disipline verdiler. Ben de hiç disiplinle uğraşmasınlar, partimizin başkanının başka işleri vardır diye disipline gitmeden, aynı gün istifamı yazdım verdim, onlar da kurtuldu bende kurtuldum. Bu yüzden 24. Dönem Ankara milletvekilliğim devam ediyor’’ şeklinde ifade etti.

CHP’ye kalben bağlı mısınız?

 

‘’Büyükbabamın dedemin rahmetli babamın CHP’siyle bu CHP çok farklı bir yere gelmiş vaziyette, sancılarını görüyoruz’’ diyerek CHP’nin son zamanlarda öne çıkan skandallarından ve belediye anlayışından dert yandı.

 

CHP'deki 25 milyonluk rüşvet skandalının ses kaydı yayınlanmıştı!

Sinan Aygün bir televizyon kanalında 25 milyonluk rüşvet skandalına ilişkin ses kaydının dökümünü yayınlamıştı. Sinan Aygün, Sinan Aygün'ün kızı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sibel Aygün ve CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Haydar Demir'in, Sinan Aygün'ün ofisinde ve araçta yapılan görüşmelerin ses kaydı dökümünde, Mansur Yavaş'ın rüşvetten haberinin olduğu açıkça görülüyor…

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar