BIST9.063,15%2,91
USD32.3148%0.07
EURO35,1065%0.10
ALTIN2.292,63%0.66
Gündem

Utanmaz adam, ayetle dalga geçti!

Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçen Halk TV Eski Genel Yayın Yönetmeni sözde Gazeteci Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunuldu..

Abone OlGoogle News
01 Nisan 2020 15:17

Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçen Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni sözde gazeteci Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Hakan Aygün Kur'an-ı Kerim ve ayetleri aşağıladı

Avukat Mustafa Doğan İnal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından; Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçerek, bir takım kelime oyunlarıyla, harflerin ve kelimelerin yerlerini değiştirerek Müslüman kesimin birinci önceliklerinden olan kitabı ve ayetlerini aşağıladığı gerekçesiyle Hakan Aygün hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.Suç duyurusunda Hakan Aygün'ün, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle cezalandırılmasını talep edildi.

"Bugünün işini yarına bırakmayıp bu muptezeli uyap üzerinden şikayet ettik"

Mustafa Doğan İnal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından Hakan Aygün hakkında UYAP üzerinden suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. İnal; "İnancımıza açıkça hakaret eden bu müptezel ile ilgili yarın (bugün) suç duyurusunu yapıp takipçisi olacağız inşaallah. Bu ülkede her önüne gelen inancımıza hakaret edemeyeceğini öğrenmeli, yaptığı alçaklığın da hesabını vermeli... Bugünün işini yarına bırakmayıp bu muptezeli uyap üzerinden şikayet ettik. Takipçisi olacağız" dedi.

Utanmaz adamın o paylaşımı ise şu şekilde:

"IBAN suresi ayet 1. Ey IBAN edenler... Biz size ayrı bankalardan IBAN Numaraları verdik ki IBAN edesiniz diye, Hiç şüphesiz ki ahiret gününde IBAN edenle IBAN etmeyenler ayrılacaktır!" 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar