BIST9.716,77%-0,05
USD32.5593%0.07
EURO34,9528%-0.06
ALTIN2.441,85%0.23
Gündem

Nerelerden nereye geldik: Kim bu 'başörtüsünü' kullananlar?

Müslüman Anadolu halkına açıkça düşmanlıklarını sürdüren LGBTİ'ler Twitter'da yine #loveislove hashtag adı altında sözde ''gurur'' aylarını kutluyorlar. Her geçen gün sapkınlıklarını arttıran bu ahlaksızlara bir dönem Müslümanların büyük mücadele vererek bedel ödeyip elde ettikleri Başörtüsü de alet ediliyor.

Abone OlGoogle News
01 Haziran 2021 15:57

AKİT TV.COM.TR / HABER MERKEZİSapkın, aile içi ilişkileri zayıf LGBT adı altında toplanan gruplar, ''farkındalık'' adı altında İslamı ve Türkiye'yi her gün daha da karanlığa sürüklüyor.

Sözde ''Gurur ayı'' adı altında Türk örf ve adetlerini hiçe sayan bu gruplar '' aşkın cinsiyeti olmaz '' şeklinde sloganlarla kendi ahlaksız sapkınlıklarını tüm dünyaya Twitter üzerinden gösteriyor.

HAYVANLAR BİLE BÖYLE BİR ŞEYE KALKIŞMIYOR!

İnsanlığın fıtratına ters olan bu davranışlar, aşkın cinsiyetinin olmadığını söyleyip, bir insanın her türlü cinsiyetle aşk yaşayabileceğini iddia ediyorlar.

NEREDEN NEREYE GELDİK?

Hazreti Lut aleyhisselam onları akıllı olmaya, hanımlarını bırakıp hemcinsleriyle giriştikleri bu çirkin eylemden vazgeçmeye davet etmişti. Yaptıkları iş, ne dine, ne insanlığa ve ne de ahlaka sığmayan bir pislikti...

"Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinden erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!" "Doğrusu, dedi, ben sizin bu işinizden tiksinmekteyim." (Şuara Suresi, 163- 166) " şeklinde buyurmuştur.

Kur-anı Kerim'de ise bu durum''Eşcinsellik büyük bir günahtır. Eğer bir eşcinsel birey son nefesine kadar eşcinsel eylemlere devam ederse ne olacağını Allah bilir'' şeklinde belirtilmiştir.

LUT KAVMİ NASIL MI HELAK OLDU?

Lut Peygamber, İbrahim Peygamberle aynı dönemde yaşamıştır. Hz. Lut, Hz. İbrahim'e komşu kavimlerden birine elçi olarak gönderilmişti. Bu kavim, Kuran'da belirtildiğine göre, o güne kadar dünya üzerinde görülmemiş bir sapıklığı, eşcinselliği uyguluyordu. Hz. Lut, onlara bu sapıklıktan vazgeçmelerini söylediğinde ve onlara Allah'ın İlahi tebliğini getirdiğinde onu yalanladılar, peygamberliğini inkar ettiler ve sapıklıklarına devam ettiler. Bunun sonucunda da kavim, korkunç bir felaketle helak edildi.

28 ŞUBAT BAŞÖRTÜ DİRENİŞİ

Kadınların başörtüsü olduğu için okullara sokulmadığı, dinini vecibelerini yerine getirmek isteyen insanların adeta kamusal alandan silindiği, var olan toplumsal düzeni korku ve tehlike mantığına endeksleyen kararların kâğıda döküldüğü günlerden bu günlere bunlar için mi geldik?

Bir dönem Beyazıt Meydanlarında ''Başörtüsü'' için ''jop yiyen'' nesiller, bu fotoğrafları gördükçe yeni nesil gençliğin geldiği son noktayı sorguluyor. Keza her Müslüman ailenin çocuklarına sahip çıkması gerekiyor. 

 

 

 

 
 

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar