BIST11.311,31%0.69
USD42.695%0,22
EURO50,1592 %0.15
ALTIN5.902,25 %0.77
Gündem

Sedat Peker'in sözlerinden sonra 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki Peker karakterinde olay karar

Sedat Peker yayınladığı bir videoda 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki 'Peker' karakteri ile kendisine gönderme yapıldığını iddia etmişti. Peker'in bu sözlerinden sonra dizisinin yayınlanan son iki bölümünde 'Peker' karakterinin yer almaması dikkat çekti.

Abone OlGoogle News
19 Mayıs 2021 23:02

Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında sosyal medya üzerinden videolar yayınlamaya başlayan Sedat Peker, bir videosunda ATV'de yayımlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı diziyi gündeme getirmişti.

"DİZİDEN ÇIKARABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER"

Sedat Peker dizide kendisine bir gönderme yapıldığını söyleyerek, "Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü, 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum? Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullandı.

Peker'in yakınındaki, şoförlüğünü de yapan ismin Volkan Bayram olduğu, dizide ise "Volkan" adlı karakterin şoförünün adının "Peker" olması iddiaları güçlendirmişti.

YENİ BÖLÜMLERDE YER ALMADI

Peker'in bu konuşmasının ardından "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yayımlanan iki bölümünde de "Peker" adlı karakterin yer almaması dikkat çekti.

Yapımcılığını ATV'nin üstlendiği diziden "Peker" adlı karakterin çıkarıldığı yorumları yapıldı.

EDHO Peker karakteri kim? Sedat Peker'in bahsettiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Peker kimdir?

Sedat Peker, Türkiye'de kendisi ile ilgili oluşan gündeme, videolarla cevap veriyor. Sedat Peker, son videosunda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili bir sahneden bahsetti.

Geçtiğimiz ay İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlenmiş ve 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alınmıştı. Operasyonun İstanbul ayağında ise 74 adrese yapılan baskınlarda 43 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında Peker'in Beykoz'daki villasında da polis ekipleri arama yapmıştı.

Sedat Peker yurtdışından bu operasyonlarla ilgili bazı videolar yayınlıyor. Son videosunda Atv'de Salı akşamları yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kendisine gönderme yapıldığını ifade etti.

Sedat Peker'in Bahsettiği O Sahne 'Şöför Peker Sahnesi' Ne? 

Sedat Peker'in bahsettiği sahnede İshak, Yaman Korkmaz'ın evine geliyor. Ortak düşmana karşı işbirliği anlaşması yapmak isterken şöyle bir diyalog geçiyor. Sahnede 'Şoför Peker' karakteri için "İyi tetikçidir ama çok konuşuyor." şeklinde bir ifade geçiyor.

Sedat Peker yayınlandığı videoda; ''Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur.'" diye konuştu." şeklinde konuştu.

Sedat Peker konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü "Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım. Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar