BIST9.686,11 %0.28
USD39.1203%-0,17
EURO44,9953 %0.43
ALTIN4.238,52 %0.35
Gündem

Bizzat kendisi duyurdu! 104 amiralin darbe bildirisini imzalamayan amiral ortaya çıktı

104 emekli amiralin darbe imalı bildirisine halen daha tepkiler sürerken, bir amiral ise skandal bildirinin kendisinin de önüne geldiğini ancak imzalamadığını açıkladı.

Abone OlGoogle News
06 Nisan 2021 17:52

Vesayetçi 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiriyi imzalamayan emekli amiral ortaya çıktı.

104 emekli amiralin yayımladığı darbe imalı bildirim günlerdir tartışılmaya devam ederken olayla ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Gerçek Gündem'in haberine göre,Emekli Amiral Semih Çetin bildirinin kendisine de geldiğini ancak imzalamadığını belirtti.

Twitter’dan kendisi açıkladı

Bir Twitter kullanıcısının ‘’Sayın Semih Çetin; Emekli 103 amiralin imzaladığı bildiriye imza atmanız teklif edildi mi? Teklif edildiyse neden kabul etmediniz?@cetinasemih" sorusuna yanıt veren Çetin, "Şimdilik şu kadarını söyleyeyim. Evet bildiri bana da gönderildi. İmzalamadım. Birkaç nedeni var. Zamanı gelince açıklarım. Şimdi değil." dedi.

 

S-400 açıklaması

Balyoz Davası sanıklarından olarak hatırlanan Emekli Amiral Semih Çetin daha önce S-400 konusunda, Türkiye haklı demişti.

Çetin’in, "Kesinlikle haklı Türkiye ABD'ye patriot başvurusu yapınca red cevabı aldı. Sonra gitti S-400 almak zorunda kaldı. S-400'ler NATO sistemine entegre edilmeyecek. Gerçekten çok iyi bir sistem. Türkiye S-400 denemesini yaptı. Bu konuda ne ABD'nin ne NATO'nun bir söz söylemeye hakkı yok." dediği sözler tekrar hatırlandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar