BIST9.716,77%-0,05
USD32.5007%-0.20
EURO34,9538%0.29
ALTIN2.431,91%0.36
Gündem

Terörist Nurettin Demirtaş’tan hem itiraf hem alçak tehdit! "AK Parti'yi ikna edin..."

PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın terörist kardeşi Nurettin Demirtaş, örgütü her geçen gün eriten operasyonlarla sıranın kendisine geldiğini anlayınca evlat nöbeti tutan ailelere alçakça tehditte bulundu.

Abone OlGoogle News
09 Mart 2021 13:20

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın PKK'lı kardeşi Nurettin Demirtaş, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki ailelere skandal bir çağrı yaparak, "AK Parti'yi ikna edin, bombardımanı durdursunlar, siz de gelin çocuklarınızı görün" dedi.

23 aile evladına kavuştu

Evlatlarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan aileler, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 3 Eylül 2019'da "evlat nöbeti" başlattı. HDP önündeki nöbete 214 ailenin katıldığı belirtilirken, şu ana kadar 23 aile çocuğuna kavuştu.

Terörist Demirtaş’tan alçak tehdit

Nöbet 554. gününde de devam derken, HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan "Şiyar" kod adlı kardeşi Nurettin Demirtaş, ailelere skandal bir çağrıda bulundu.

 

Çocukların ellerinde olduğunu itiraf etti

Hem çocukların ellerinde olduğunu itiraf eden, hem de aileleri AK Parti propagandası yapmakla suçlayan eli kanlı katil, "Bu aileler AKP'yi ikna edebiliyorsa AKP bombardıman yapmasın, PKK alanlarına gelsinler, çocuklarıyla görüşsünler" dedi.

PKK'nın Avrupa'da yayın yapan bir paçavrasına makale yazan Demirtaş, gözü yaşlı ailelere çocukları hakkında bilgi vermeyeceklerini belirterek, "O çadırlarda geçirdiğiniz her gün sizi çocuklarınızdan daha fazla uzaklaştırmaktan başka işe yaramıyor" diyerek aileleri tehdit etti.

(Kaynak: Haber7)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar