BIST9.722,09%0,80
USD32.5869%0.06
EURO34,9977%0.41
ALTIN2.423,76%0.02
Gündem

Tüm dünyayı merak ve hayret içinde bırakan bu olayda yeni gelişmeler yaşandı

Tüm dünyayı merak ve hayret içinde bırakan Melissa Caddick olayıyla yeni gelişmeler yaşanıyor. Etrafını 20 milyon dolar dolandırdıktan sonra sırra kadem basan Avustralyalı Ceddick'e ait olduğu belirlenen çürümüş bir ayak bulunmuştu. Evinin 340 km uzağında bulunan ayakla ilgili, polis tarafından şoke edici bir teori ortaya atıldı.

Abone OlGoogle News
09 Mart 2021 07:50

Tüm dünyayı merak ve hayret içinde bırakan Melissa Caddick olayıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çürümüş halde bulunan ayağın gizemiyle ilgili polis inanılmaz bir tez ortaya attı.

Polisin evini aramasından saatler sonra kayıplara karıştı, aylarca hiçbir yerde izine rastlanmadı. Yaklaşık 20 milyon dolarla sırra kadem basan kadının bir ayağı çürümüş halde sahile vurdu..

Son olarak Kasım ayında Avustralya'nın Sydney şehrinin Dover Heights'te bulunan lüks malikanesinde görülen Melissa Caddick olayındaki yeni gelişme, dünyada yankı buldu.

Avustralya medyası, 12 Kasım sabahı kaybolan 49 yaşındaki işkadınının 60'tan fazla müşterisinden 20 milyon dolara yakın (145 milyon TL) yakın para çaldığını yazdı.

Avustralya polisi, geçen hafta bazı kampçıların içindeBournda Ulusal Park'ı sahilinde çürümüş ayak olan bir koşu ayakkabısı bulmalarına kadar, Caddick'in izine rastlayamamıştı.

AYAĞINI KENDİSİ KESMİŞ OLABİLİR

New South Wales polis komiseri Mick Fuller, Sydney'li kadının öldüğüne inandığını ancak davanın kapanmadığını ve polisten kaçmak için kendi ayağını kesmesinin mümkün olduğunu söyledi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar