BIST9.716,77%-0,05
USD32.5654%0.09
EURO34,9384%-0.10
ALTIN2.437,26%0.04
Gündem

Fetö algıcıları Akit Medya üzerinden oyun peşine düştü

Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından adeta bir çöplüğe dönen sosyal medya’da algı savaşları yeniden başladı. Sözde ‘’darbe savar’’ gibi görünen Fetö hesapları Akit Medya’yı hedef gösterdi.

Abone OlGoogle News
05 Mart 2021 10:46

AKİT TV.COM.TR / HABER MERKEZİ Milli ve manevi çizgisini kurulduğu günden bu yana koruyan ve bu duygular uğruna nice operasyonlar, baskılar, davalar atlatan Akit medya yine hedefe konuldu. FETÖ’cü hesaplar en iyi yaptıkları iş olan takiyye rolüne büyüyerek Akit medya’ya saldırdı.

Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından adeta bir çöplüğe dönen sosyal medya’da Akit Tv’nin paylaştığı gönderi altına hücum eden FETÖ hesapları ‘’Akit şehitlerimizi kullanıyor, Erdoğan’ın tebessüm eden resmini koyuyor’’ ifadeleri ile kullanıcıları etkilemeye çalıştı.

‘SON DAKİKA’ BANDI GELEN VTR’NİN ÜZERİNE BİNER

Televizyon yayınlarında gelen ‘Son Dakika’ haberleri süreklilik arz eden yayının üzerine ‘’kj’’ olarak şablon şeklinde çıkar. O an ekranda ‘’reklamlar’’ olabilir veya ‘’bir program’’ yayınlanabilir. Gelen ‘’Son dakika’’ bandı üzerinden sadece bir anı ‘’ss’’ alarak algı oyunu yapmak isteyenlerin niyetleri açıkça bellidir.

AKİT MEDYA DEVLETİN VE LİDERİNİN YANINDADIR

Ayrıca Akit medya yayın politikası ile gerektiği zaman yapıcı muhalif gerektiğinde ise hükümetin adımlarının her daim yanındadır.  Bugüne kadar devletin ve ilgili her organının Milli duygu ile yanındadır. Böylede kalmaya devam edecektir. Akit medya sadece bu duruşu ile terör örgütü FETÖ ve PKK’nın defalarca hedefinde olmuştur.

‘BAŞARAMAYACAKSINIZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘’Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.’’

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar