BIST9.716,77%-0,05
USD32.5472%0.03
EURO34,9520%-0.06
ALTIN2.438,08%0.08
Gündem

Muharrem İnce: Beştepe'ye giden CHP'li yakında çıkacak

Muharrem İnce, CHP’den istifa etme sürecini, başlattığı yeni oluşumu ve siyasetin gündeminde öne çıkan gelişmeleri Ahmet Hakan’la Tarafsız Bölge’de değerlendiriyor. Muharrem İnce, 'Beştepe'ye giden CHP'li iddialarına dair flaş açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
04 Mart 2021 00:08

“Memleket Hareketi” ile ilgili nasıl bir yol haritası var? CHP’den gelen eleştirilere ne yanıt veriyor? Kuracağı partiye hangi yeni isimler katılacak? 2023 seçimleri ve ittifaklarla ilgili planları neler? İç ve dış politikadaki sıcak gündem maddeleri hakkında ne düşünüyor? Ahmet Hakan moderatörlüğünde Gazeteciler Şaban Sevinç ve Zafer Şahin soruyor, 2018 Cumhurbaşkanı Adayı ve 26. Dönem Yalova Milletvekili Muharrem İnce yanıtlıyor.

Muharrem İnce'nin açıklamaları şu şekilde;

Partinin tüzüğü şu an hazır. Bu bilgileri partinin genel merkezinde açıklamak istiyoruz. 1 ay içinde işimiz biter. 45 gün içinde açıklarız. Nisan ayı içinde yaparız. 

Günü geldiğinde siz beni programınıza çağırdığınızda ben iklim değişikliğinden, kuralıktan konuşacağım. Siyasetçilerin gündemi bunlar olmalı. Gençler siyasetin dışında kaldı, geleceği konuşmuyor. Biz insanlara bir seçenek sunacağız. Biz 50+1 almak istiyoruz.

Parayı kurucular kurulundan topluyoruz. Biz bütün harcamalarımızı şu anda banka üzerinden yapıyoruz. Partiyi kurduğumuzda o dokümanları basına sunarız. Harcamalarımızın hepsi kayıtlı. Bağış alamıyoruz. Ama partiyi kurduğumuzda alabileceğiz. Genel başkan odasını ben döşüyorum.

27 senedir 30'un üzerine hiç çıkmadık. Bir kez çıkmış. O da Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkmış. Ben tekere çomak sokmuşum. İlk kez 30'un üzerine çıkmışım

BEŞTEPE'YE GİDEN CHP'Lİ İDDİASI

"Beştepe'ye giden CHP'li" de büyük gelimeler oluyor. Mahkeme kayıtlarından kimin gittiği çıkacak. Şimdilik bu kadar diyeyim. Bekleyelim görelim acele etmeyelim ben dava açtım 'kim bu' diye.

"ÇATI ADAY ÇIKARMAK HATA OLUR"

Memleket Hareketi'nin sözcüsü olarak söylüyorum. Yakında siyasi parti olacağız. Her parti kendi adayını çıkarsın. Biz de çıkaracağız. Kim en yüksek oy alırsa, ikinci turda söz veriyorum, destekleyeceğiz. Ama onlardan da söz istiyorum. Çatı aday çıkarmak hata olur. Matematik bilimine aykırıdır. Beğendiremezsin bir kesimini.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar