BIST9.722,09%0,80
USD32.5682%0.00
EURO34,9072%0.15
ALTIN2.425,48%0.09
Gündem

Celal Kılıçdaroğlu hikayesi: Ağabeyi ile neden konuşmuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu HDP önünde evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti. Yeniden gündeme geldi. Peki kim bu Celal Kılıçdaroğlu?

Abone OlGoogle News
01 Mart 2021 15:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi olan Celal Kılıçdaroğlu 62 yaşında ve aslen Tuncelilidir. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Kılıçdaroğlu özellikle abisi Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

"OKULDA HİÇ SINIF BAŞKANI OLMADI"

Kılıçdaroğlu abisi hakkında şu sözlere yer verdi: "Abim neden Başbakan olmak istiyor biliyor musunuz? Okulda hiç sınıf başkanı olamadığı için... 23 Nisan'da bir okulda sınıf başkanı yapalım onu." Ayrıca Kılıçdaroğlu katılacağı bir TV programına da sert çıkarak "Neden ben CHP'li ve FETÖ'cü değilim diye beni arayıp programdan vazgeçiyorlar." Dedi

"TEHDİTLERİNİZDEN KORKMUYORUM"

Sosyal medya hesabından açıklamalarına devam eden kardeş Kılıçdaroğlu "Benim Allah'tan başka kimseye borcum yok ki, tehditlerinizden korkayım. CHP'nin içine sızmış FETÖ'cular siz değil Persilvanya'daki vız gelir." Diyerek söylemlerini sürdürdü.

AK PARTİ'YE BAŞVURU YAPACAK

O dönem CHP içindeki FETÖ’cülerin temizlenmesi için Söke’den Didim’e yürüyen ve ağabeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulunan Celal Kılıçdaoğlu, disiplin kuruluna sevk edilince CHP’den istifa etmişti. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından AK Parti’ye üyelik için başvuracağını duyurdu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar