BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Kafeler ve oyun salonları ne zaman açılacak?

Oyun salonları, internet ve playstation kafelerin açılış tarihi gündemdeki yerini koruyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı tutulan internet kafelerin ne zaman açılacağı merak ediliyor.

Abone OlGoogle News
01 Mart 2021 13:16

Oyun salonları, internet ve playstation kafelerin ne zaman açılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı tutulan işletmelerin sahipleri, faaliyetlerine devam etmek için son dakika gelişmelerini araştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka sayısının belirli bir rakamın altına inmesiyle kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını belirtmişti.

Peki, İnternet kafeler açılacak mı? Oyun salonları, internet ve playstation kafeler ne zaman açılacak?

OYUN SALONLARI VE İNTERNET KAFELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısının ardından kısıtlamalarla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır." ifadelerini kullanmıştı.

20 Kasım 2020 tarihinden beri kapalı olan oyun salonları, internet ve playstation kafelerin açılış tarihi ile ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu işletmelerin açılıp açılmayacağı konusu, 1 Mar'ta yapılan Kabine Toplantısı'nda alınacak kararlar doğrultusunda belirlenecek.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar