BIST9.915,62%2,05
USD32.4536%-0.26
EURO34,7522%-0.63
ALTIN2.439,47%0.13
Gündem

Korkuttuğu çocuğa pencereden attırdı: 20 bin tl ile kaçtı

Kütahya'da babasının cep telefonuna gelen çağrıya yanıt veren çocuk, kendisini polis ve savcı olarak korkutan dolandırıcıya inanıp, evdeki yaklaşık 20 bin TL değerindeki altını pencereden attı. Altınları alıp kaçan şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu Afyonkarahisar’da yakalandı. Şüpheliyle birlikte altınlar da ele geçirildi.

Abone OlGoogle News
26 Şubat 2021 00:25

Saat 12.30 sıralarında Kütahya merkez Sultanbağı Mahallesi’ndeki Kardeşler Sokakta meydana gelen olayda, O.M.Ö.’nün cep telefonuna gelen çağrıya 11 yaşındaki oğlu M.O.Ö. cevap verdi. Telefondaki kişi kendisi polis ve savcı olarak tanıtıp, çocuktan evden bulunan altınları pencereden atmasını istedi. Telefondaki kişinin söylediklerinden korkan çocuk, evde bulunan yaklaşık 20 bin TL değerindeki altını pencereden attı. Altınları alan şüpheli olay yerinden kaçtı. Durumu öğrenen ailesinin haber vermesi üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelinin daha önce 8 ayrı suçtan dosyası bulunan M.Ç. (37), olduğu tespit edildi. Kütahya ve Afyonkarahisar il emniyet müdürlüklerinin ortaklaşa çalışması sonucunda otobüsle Afyonkarahisar’a geldiği tespit edilen M.Ç., saat 16.00 sıralarında Afyonkarahisar'da yakalanarak, gözaltına alındı.
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar