BIST10.248,37%-0,85
USD32.2484%-0.05
EURO34,6944%-0.06
ALTIN2.399,86%-0.02
Gündem

Bilim adamları uyardı: Covid orada yayılıyor, uzak durun!

ABD'de yapılan bir çalışmanın sonucuna göre tam zamanlı çalışan restoranlarda korona bulaşma oranlarının diğer iş yerlerine göre en yüksek olduğu söylendi.

Abone OlGoogle News
25 Şubat 2021 10:24

ABD'de 2 üniversiteden 7 bilim insanının, 50 milyon Amerikalıyı ele aldığı ortak çalışmasının çarpıcı sonuçları olduğu söylendi.

"TAM ZAMANLI RESTORANLARDA BULAŞMA EN YÜKSEK"

Çalışmanın sonucuna göre tam zamanlı çalışan restoranlarda korona bulaşma oranlarının çok yüksek olduğunu söylenildi. Spor salonları kafe ve barların restoranlara göre daha az bulaşmaya neden olduğunu gösteren çalışmanın tablosunu ekrana getirildi.

"RESTORAN SAHİPLERİ KIZABİLİR"

Söz konusu tablonun restoran sahiplerini kızdırabileceğini dile getirildi. Sonuçların gerçekçi ve bilimsel bir çalışmanın sonuçları olduğu söylendi ve restoranlarda yeni bir sistemin hayata geçirilmesi önerisinde bulunuldu.

Bilimsel bir dergide olan yazıya göre;

Orada PCR testleri pozitif çıkanların mobil telefonlarından geriye doğru takip yapılmış. 50 milyon  ABD'li ele alınmış, 7 bilim insanı bu konuda çalışmış. Çalışmadan çok ilginç bir sonuç ortaya çıkartmış. Tam zamanlı çalışan restoranlardaki yayılmanın en yüksek olduğuna kanaat getirilmiş.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar