BIST8.980,27%1,97
USD32.3316%0.12
EURO35,0600%-0.03
ALTIN2.285,10%0.33
Gündem

Rubato'nun solistine uyuşturucu baskını

Müzik grubu Rubato'nun solisti olan ve bir süre önce sevgilisine uyguladığı şiddet nedeniyle mahkemelik olup 40 yıl hapse kadar ceza istemiyle yargılanan Özer Arkun’un evine uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Abone OlGoogle News
20 Şubat 2021 00:05

Geçtiğimiz günlerde evlenme aşamasında olduğu kız arkadaşına şiddet uyguladığı, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında 19 yıldan 40 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açılan Özer Arkun hakkında 'uyuşturucu ticareti yapıyor' şeklinde gelen ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ekipleri Arkun’un Üsküdar’daki evine akşam saatlerinde baskın düzenledi.

Evde yapılan aramada 1 gram esrar bulan ekipler, ünlü ismi uyuşturucu ticareti ve kullanmak suçlamasıyla gözaltına alıp Üsküdar’da karakola götürdü.

İfadesi alınan Özer Arkun, emniyetteki işlemlerinin ardından, dava tarihinde adliyeye gitme şartıyla serbest bırakıldı.

Özer Arkun hakkında kız arkadaşının şikayeti üzerine açılan davada savcılık Arkun için "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “silahla kasten yaralama”, “tehdit”, “şantaj”, “hakaret”, “nitelikli yağma” ve “basit cinsel saldırı” suçlarından 19 yıl 3 aydan 40 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep etmişti.
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar