BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,9081%0.13
ALTIN2.431,16%0.04
Gündem

Bakan Soylu’yu hedef alan sapkın severler yine aynı alçak ifadelerle hortladı

Boğaziçi Üniversitesi önünde LGBT’li sapkınlar tarafından Kabe fotoğrafının yere serilmesi skandalına ilişkin başlatılan soruşturma sonrası sapkın severler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan alçak bir pankartla yine hortladılar.

Abone OlGoogle News
30 Ocak 2021 21:24

Boğaziçi Üniversitesi önünde LGBT’li sapkınlar tarafından üzerine şahmeran temalı figür ve LGBT-İ bayrak teması yerleştirilen Kabe fotoğrafının yere serilmesi sonrası tepkiler devam ediyor.

Hakimliğe sevk edildiler

Skandala ilişkin soruşturma başlatılırken, gözaltına alınan şüphelilerden 2'si tutuklama, 2'si ev hapsi şeklinde adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edildi.

Gece ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından olaya ilişkin paylaşımda bulunarak, “Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı.” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Soylu’yu hedef alan alçak pankart

Toplum ahlakını kökünden dinamitleyen sapkınlar ise bugün de hadsiz ifadeler kullanan alçakça bir pankartla Bakan Soylu’yu hedef aldı. Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan rektör değişiminin ardından sözde öğrenci kılığına girerek eylem yapan provokatörler, LGBT’li sapkınlara arka çıkarak Bakan Soylu’yu hedef alıp, “Sana mı sorucaz ‘kel’ (!)” ifadelerini taşıyan pankartı tekrar ısıtıp servis ederek alçaklığa imza attı. Bakan Soylu'yu hedef alan sapkın severler, geçen sene bir gösteride kullandıkları bu alçak pankartı bu sene ise Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları bahane edip servis etti.

 

Sosyal medyada tepki yağdı

Sapkın severlerin imza attığı alçaklığa sosyal medyada ise tepki yağdı. Kimi kullanıcılar “O kel diye itam ettiğin TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İÇ İŞLERİ BAKANI ise evet ona sorucaksın” ifadeleriyle tepki gösterirken; bazıları da Bakan Soylu’nun TBMM’de söylemiş olduğu, “Ooh paralar teröre gitmiyor” ifadeleriyle alçaklığa sessiz kalamadı.

Bu alçak ifadeler nereden geliyor?

Fakat sapkın severlerin kullandığı bu alçak ifadeler aslında yeni değil. Geçtiğimiz yılın mart ayında sözde kadın haklarını savunmak adına ama gerçekte yine sapkınların tetikçiliğini yapmak adına İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Sıraselviler Caddesi’nde toplanan güruh bu hadsiz ifadelerle alçak pankartı açmıştı.

Şimdi ise Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan skandal üzerinden tekrar Bakan Soylu’yu hedef alan sapkın severler, geçtiğimiz yıl kullandıkları ifadeleri ısıtıp yine kullanmaya başladı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar