BIST9.101,11%0,23
USD32.3679%0.07
EURO35,0030%-0.04
ALTIN2.325,80%0.23
Gündem

‘Abi yetiş beni öldürüyor’ çığlıklarına koştular

Sultangazi’de kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

Abone OlGoogle News
27 Ocak 2021 12:09

İstanbul Sultangazi’de 22 Temmuz 2019 tarihinde kız arkadaşı Gülen Pamukçu’yu defalarca bıçaklayarak öldüren sanık Ali Ulupınar hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı. Davanın ilk duruşmasında ifade veren sanık Ulupınar, “Olay tarihinden 1,5-2 yıl kadar önce maktule ile Ankara’da bir kafede tanıştık. Aramızda ilişki başladı. Evlenmeyi düşünüyorduk. Olay tarihinde Ankara’ya para almak için gitmiştim. Gece geç saatte üzerimdeki anahtarla maktulenin kaldığı daireye gittim. Kapıyı anahtarla açtım, evin içine girdiğimde yatak odasının kapısının kilitli olduğunu gördüm. Onu aradığımda telefonun sesi yatak odasından geliyordu. Aklıma park ettiğim aracın içindeki tekstil ürünlerinin çalınma ihtimali geldiği için tekrar evden çıktım. Eve geldiğimde bu kez önceden aramalarım nedeniyle uyanmış olacak ki maktuleyi karşımda gördüm” demişti.

“AYAKLARIMLA İTELEYİP EVDEN ÇIKTIM”

Gülen Pamukçu’nun kendisine küfür ettiğini belirten sanık, “Sonrasında mutfağa küfür ederek gidip ekmek bıçağını aldı. Bana saldırdı. Bu esnada sağ elim sargılıydı. Elindeki bıçakla çeneme vurmaya çalıştı. Çenemden yara aldım. Öyle olunca sol elimle bıçağı tutmaya çalıştım. İki parmağım yaralandı. Bu esnada korunmaya çalışırken maktule beni itekleyip yere düşürdü. Maktulenin elindeki bıçağı almak için hamle yapıyordum. Bu arada boğuşuyoruz derken 2-3 dakika süren olay sırasında maktule benim üzerimdeyken ben kalktım. Ayaklarımla iteleyip kalktım ve evden çıktım. Ankara’ya doğru geri döndüm. Daha sonra yakınlarıma haber verdim. Onun yaralandığını anlamamıştım. Yerde kan izleri görmemiştim. Maktulenin öldüğünü sonradan öğrendim. Öğrendikten sonra da karakola gidip teslim oldum” ifadelerini kullanmıştı.

Sanık Ulupınar’ın yargılandığı davanın ikinci celsesi görüldü. İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tutuklu sanık Ali Ulupınar ile Gülen Pamukçu’nun ağabeyi müşteki Bekir Pamukçu ve tarafların avukatları hazır bulundu.

“KARDEŞİM KANLAR İÇİNDE YERDEYDİ”

Gülen Pamukçu’nın ağabeyi Bekir Pamukçu şikayetçi olduğunu belirterek, “Huzurdaki sanık kardeşimle evlenmek isteyen kişiydi. Olay günü kardeşimin oturduğu bodrum katından sesler geldi. Kardeşim yardım istiyordu. Önce ‘ne yaptın kardeşime?’ diye bağırdım. Sanığın kardeşime bir şeyler yapmış olduğunu tahmin ettim. Kardeşimin kaldığı daireye gittim. Kanlar içinde yerdeydi. Kendinden geçmiş vaziyetteydi. Konuşacak halde değildi. Ambulans çağırdım. Bu esnada sanık beni arayarak kardeşimin durumunu sordu” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar