BIST9.088,78%0,10
USD32.377%0.10
EURO34,9936%-0.07
ALTIN2.326,05%0.24
Gündem

Mansur Yavaş'tan skandal karar:İmam maaşları düşürüldü

Ak Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Bel-Pa Şirketi bünyesinde çalışan 8 imamın maaşlarının düşürülmesine tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
14 Ocak 2021 11:24

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Meclis Üyesi Burhan, Bel-Pa bünyesinde çalışan imamların geçen seneye oranla maaşlarında önemli bir düşüş olduğuna dikkat çekerek, bu yanlıştan vazgeçilmesini talep ettiğini belirtti. Geçen seneden bu yana imam maaşlarında 600 liralık düşüş yaşandığını dile getiren Burhan “Bel-Pa bünyesinde görev yapan 8 imamın maaşlarının düşürüldüğünü öğrendim ve üzüldüm. Geçen sene 4 bin lira alan imamların maaşı bu sene 3 bin 400 liraya düşmüş. Öğretmenlerin ya da itfaiye çalışanlarının da maaşı düşmüş olsaydı onları da dile getirirdik. Yapılan bu uygulama yanlış bir uygulamadır. Bu yanlıştan vazgeçilmesini talep ediyorum”. dedi.

İmam maaşlarının düşürülmesinin doğru bir karar olmadığını vurgulayan Burhan, “Alınan bu karar siyasi bir karar mı yoksa ideolojik bir karar mı, Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde bu şekilde mi yönetilecektir, Mansur bey bu konuda bilgi sahibi midir?” sorularını sorarak konuşmasını bitirdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar