BIST9.079,97%3,10
USD32.3677%0.07
EURO34,9649%-0.15
ALTIN2.325,36%0.21
Gündem

Rabia'nın acı sonu: 'Olan kızıma oldu'

Antalya Manavgat'ta bir araçtan ateş edilmesi sonucu vurulan ve hayatını kaybeden Rabia Çerçi (19) davası başladı. Rabia'nın annesi Ümit Cava, "Bu işin içinde çok büyük şeyler var. Olan benim 19 yaşında kızıma oldu" dedi.

Abone OlGoogle News
14 Ocak 2021 10:36

Manavgat'ta geçen yıl 4 Eylül gece yarısı pompalı tüfekle açılan ateş sonucu park halindeki bir otomobilde bulunan bir çocuk annesi Rabia Çerçi yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Nazif Genç ise başından hafif yaralandı. Katil zanlısı Hasan Hüseyin Demir (30), bir akrabasının tavsiyesiyle polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen Hasan Hüseyin Demir, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sanık Hasan Hüseyin Demir hakkında Rabia Çerçi'ye karşı 'olası kastla öldürme', Nazif Genç'e karşı 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan iddianame hazırlandı. Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde iddianamenin kabul edilmesinin ardından olayla ilgili davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmaya tutuklu sanık Hasan Hüseyin Demir ile başka bir suçtan tutuklu olan şikayetçi Nazif Genç, Alanya Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılırken, vefat eden Rabia Çerçi'nin annesiyle, tarafların avukatları ile tanık olarak çağrılan Abdullah Yılmaz ve Osman Okudan salonda hazır bulundu, Ece Emine Yaman ise gelmedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar