BIST9.350,01 %0.41
USD39.3731%0,06
EURO45,5786 %0.10
ALTIN4.287,17 %0.06
Gündem

Ayasofya Camii’nde çıplak fotoğraf çektiren Marisa Papen hakkında Türkiye’den hapis istemiyle dava

Ayasofya Camii’nde çıplak fotoğraf çektiren ve bununla da yetinmeyerek Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak poz verip büyük bir ahlaksızlığa imza atan Belçikalı manken Marisa Papen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Abone OlGoogle News
16 Aralık 2020 22:02

Ayasofya'da çıplak fotoğraf çektiren ve Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak poz veren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "hayasızca harekette bulunma" ve "müstehcenlik" suçlarından 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ayasofya ile yetinmedi Kapadokya’da da soyundu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Papen'in 2018'de Türkiye'ye gelerek Ayasofya Camisinde çıplak fotoğraf çektirmesi ve Kapadokya'da Türk Bayrağı üzerine yatarak çıplak poz vermesi üzerine başlattığı soruşturmayı tamamlandı.

3 ayrı suçtan 7 yıla kadar hapis istemi

Başsavcılıkça hazırlanan iddianamede, şüpheli Papen hakkında "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "Hayasızca hareketler" ve "Müstehcenlik" suçlarından 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Hazırlanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı

Başsavcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye'den ayrıldığı için ifadesi alınamayan Papen hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Manken Papen, Kudüs ve Mısır'da verdiği pozlardan dolayı tutuklanmış ve para cezasıyla serbest kalmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar