BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0226%0.01
ALTIN2.322,77%0.10
Gündem

Devlet Bahçeli'den sert sözler: Vatana ihanettir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın skandal sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Abone OlGoogle News
04 Aralık 2020 17:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuk olduğu bir televizyon programında TSK için "Devletin ordusu Katar'a satılmış" ifadesini kullanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusuna alenen hakaret ettiğini ve Katar'a satıldığını açıkça ifade ettiğini belirten Bahçeli, "Bu programda kimin ne söylediği, nasıl bir duruş gösterdiği bilinmektedir. Moderatör, Türk ordusuna 'Satılmış' diyen işbirlikçi CHP'liye beklenen itirazı yapamamış, cılız ifadelerle durumu geçiştirmiştir. Hatta çarpıcı bir ifade diyerek tartışmaya istikamet çizmiştir" dedi.

"Vatana ihanettir"

Orduya satılmış demek bir defa vatana ihanettir. Hiç kimse bu katıksız ihanete demokrasi maskesi takmasın, ifade özgürlüğü bahanesiyle üzerini örtmeye kalkışmasın. Zehirli mızrak çuvala sığmıyor. Orduya satılmış diyen sapkınlığın faili, satılmışlığın figüranıdır. Mesele budur.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar