BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Devlete saldırmak için 1,5 yaşında ölen bebeği kullandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Halk TV yayınında Batman’da bir buçuk yaşındaki bir bebeğin yoğun bakımda yer bulamadığı yalanını söyledi.

Abone OlGoogle News
30 Kasım 2020 00:30

CHP'li Öztunç, İl Sağlık Müdürlüğü'nün basın açıklamasıyla yalanladığı Halk TV'nin öğle saatlerinde ortaya attığı iddiayı, devlete saldırı malzemesi olarak kullandı.

Öztunç, Türkiye'nin İsveç'te Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen Emrullah Gülüşken'i, kızının sosyal medyadan yaptığı çağrı sonrası Ankara'ya ambulans uçakla getirmesini de yalan haberle kıyaslayarak devlete nefreti körüklemeye çalıştı.

"ŞOV OLSUN DİYE İSVEÇ'TEN GETİRİLDİ"

Öztunç konuşmasında "Batman'da bir buçuk yaşındaki bebek yoğun bakımda yer bulamıyor, Ankara'ya getirilip tedavi edilemiyor, ama şov olsun diye İsveç'ten hangi bakanın akrabası mı belli değil aldı getirildi İsveç'ten. Ama bir buçuk yaşındaki Batman'daki çocuğumuz getirilemiyor Ankara'ya. Bu kriz ciddi bir krizdir." dedi.

ÖZTUNÇ: CUMHURBAŞKANININ BİR AN EVVEL AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM

Arkasını yalan habere dayandıran Öztunç hızını alamayıp Başkan Erdoğan'a akıl vermeye kalktı. Öztunç pandemi ile ilgili çalışmalar hakkında Erdoğan'a yüklenerek "Cumhurbaşkanının bir an evvel aklını başına alması lazımdır. Oraya buraya suç atacağına, bu işten nasıl kurtuluruz demesi lazım. Adamakıllı bir çalışma yapılması gerekiyor. Aksi takdirde bizi çok büyük bir sıkıntıya sokar." ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar