BIST9.880,67%1,69
USD32.4627%-0.23
EURO34,8465%-0.36
ALTIN2.446,89%0.44
Gündem

TSK’yı aşağılayan "satılmış"a Bakan Akar’dan sert tepki

Dün katıldığı bir televizyon programında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) yönelik skandal sözler sarf eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sert ve net bir dille tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
29 Kasım 2020 14:19

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir programda "Türk ordusu satıldı" diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın skandal açıklamalarına yönelik olarak, " Bu gayri milli dili şiddetle kınıyoruz. Hesabının hukuk çerçevesinde sonuna kadar sorulacağını, konunun yakın takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz" dedi.

CHP’li vekilden skandal

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün bir televizyon programında "Türk ordusu satıldı" diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın skandal açıklamalarına sert ve net bir dille tepki gösterdi.

“Konunun yakın takipçisi olacağız”

TSK aleyhindeki ifadeye, keskin ve net bir dille tepki gösteren Akar, " Şahsi ihtiras ve hevesleri için kahraman, fedakar Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Mehmetçiğe hakaret eden, asil milletimiz tarafından zaten mahkum edilen bu gayr-i milli dili şiddetle kınıyor, bunun hesabının hukuk çerçevesinde sonuna kadar sorulacağını, konunun yakın takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Akar, konuyla ilgili daha detaylı açıklamanın Milli Savunma Bakanlığınca yapılacağını bildirdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar