BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Gündem

Fatih Dünemez'den Mustafa Akıncı'ya FETÖ tepkisi, Ersin Tatar'a temizlik çağrısı!

Darbe girişimi sonrası FETÖ mensuplarının KKTC'ye kaçtığını söyleyen Araştırmacı Yazar Fatih Dünemez, yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a hızlıca FETÖ temizliği yapması konusunda çağrıda bulundu.

Abone OlGoogle News
30 Ekim 2020 17:05

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yansımaları Türkiye'de tartışılmaya devam ediyor. Araştırmacı Yazar Fatih Dünemez, FETÖ konusunu gündeme taşıdı ve dikkat çeken bir çağrı yaptı!

Mustafa Balevi'nin sunduğu Söz Meydanı programının konukları Araştırmacı-Yazar Fatih Dünemez, Dış Politika Uzmanı Veysel Filiz, Asiapol Kurucusu Talat Enver Çetin ve Gazeteci-Yazar Serdar Arseven'di. Son yıllarda Kuzey Kıbrıs ile yakın temaslarda bulunan, KKTC ve Türkiye'de birçok program düzenleyen/katılan Fatih Dünemez süreci yorumladı. Dünemez, Tatar'ı tebrik ederken çarpıcı bir noktaya değindi.  4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Türkiye'ye yaklaşımını yorumlayan Fatih Dünemez, darbe girişimi sonrası FETÖ mensuplarının KKTC'ye kaçtığını söyledi. Ve yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın hızlıca FETÖ temizliğini başlatması gerektiğini vurguladı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar