BIST9.722,09%0,80
USD32.5709%0.01
EURO34,9954%0.41
ALTIN2.428,77%0.23
Gündem

Sarı Teröristlere Kim Dur Diyecek! Denetleyen Yok Mu?

İstanbul'un Esenyurt'ta taksiciler yine birbirine girdi. Geçtiğimiz 2 hafta da yaşanan iki ayrı olayda 4 kişi ölmüş 3 kişi yaralanmıştı. Dün akşam saatlerinde ilçenin en yoğun caddelerinden birinde taksiciler yine kavga etti. Esenyurt terör estiren bu şehir eşkiyalarının tekelinde mi? Biz gazeteci olarak soruyoruz Esenyurt İlçesi bu kadar sahipsiz mi? Bunlara Dur diyecek kimse yok mu?

Abone OlGoogle News
06 Ekim 2020 13:53

Esenyurt’ta iki taksici yol verme kavgası yüzünden ilçenin en işlek yolunu trafiğe kapatıp birbirlerine girdiler. Tekme ve yumrukların havada uçtuğu kavga bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Esenyurt'ta taksici terörü bir türlü sona ermiyor. Geçtiğimiz günlerde iki taksi durağı arasında silahlı çatışma meydana gelmiş ve bir hafta da gerçekleşen iki farklı olayda 4 kişi hayatını kaybetmişti. Büyükşehir Belediyesi taksi duraklarını mühürleyip süresiz kapatmıştı. Mesleğin etik kurallarına hiçe sayan taksicilere geçtiğimiz günlerde polis operasyon düzenlemiş bir çok kişi göz altına alınmıştı.  Bu olayların üzerine yine Esenyurt’ta dün gece saat 23:00 sıralarında Doğan Araslı Bulvarı üzerinde taksiciler yine birbirlerine girdiler.

KAVGA YOL VERME NEDENİYLE ÇIKMIŞ!

İddiaya göre, iki otomobilin sürücüsü, yol verme yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarından inen sürücüler kavga etmeye başladı. Kavga sırasında ilçenin en işlek yolunu da trafiğe kapatan sürücüler, ortalığı birbirine kattılar. Kavga sırasında kısa bir süre yoğun trafik oluştu. Olayı ise bir vatandaş cep telefonu ile görüntüledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar