BIST9.139,00%0,65
USD32.3884%0.14
EURO35,0229%0.02
ALTIN2.326,71%0.27
Gündem

Bir Aile Daha Evladına Kavuştu

HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemine devam eden ailelerden biri daha evladının teslim olması ile sevinç yaşadı.

Abone OlGoogle News
03 Eylül 2020 17:40

 ‘’Yeniden Dünyaya gelmiş gibi oldum’’

Anne Meryem Akkuş, "Yeniden dünyaya gelmiş gibi oldum. Bir tane oğlum vardı onun yeri bugün doldu. Yeni bugün dünyaya geldi. Haberi duyunca inanamadım. Hasta yatağımdan kalkıp geldim. Ben burada her zaman ağlıyordum niye o kadar ağladım. Benim ciğerim yanıyordu ve inşallah en kısa sürede evladıma kavuşurum. Allah devletimizden razı olsun. Benim gibi annelerin inşallah Rabbim gözyaşlarını dindirsin" dedi.

''5 Senedir Hep Ağladım, Üzüldüm''

Baba Baba Akkuş, "Çok mutluyuz. 5 senedir hep ağladım hep üzüldüm. 1 senedir mücadele ettim mücadelemiz boşuna gitmedi. Ağlamadan kendimi tutamıyorum. İnşallah hepsi gelsinler. Dün bana telefon geldi emniyet tarafından senin çocuk teslim oldu diye. Ben telefonda ağlamaktan kendimi tutamadım" dedi.

İstanbul'dan Diyarbakır'a gelen, Bitlisli Fahrettin Akkuş, 5 yıl önce İstanbul’un Sultangazi ilçesinden, 19 yaşındayken eli kanlı örgüt tarafından kandırılarak dağa kaçırılan oğlu Erkan için 20 Eylül'de HDP binası önündeki oturma eylemine katılmıştı. Baba Akkuş şimdi evladına kavuşacağı günü bekliyor.

Eylemin başladığı 3 Eylül 2019’dan bu yana evladına kavuşan aile sayısı 16 oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar