BIST9.716,77%-0,05
USD32.5459%0.03
EURO34,9573%-0.04
ALTIN2.439,88%0.15
Gündem

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 15 Temmuz'un 4'üncü yılında yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı. Bakan Akar, "TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz" dedi. Bakan Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik kalleş saldırılarına değindi, "Bu menfur saldırıyı yapanlar boylarını aşan bir işe girişmişlerdir. Ermenistan açtığı bu kumpasta boğulacaktır" ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
15 Temmuz 2020 14:19

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, Fransızların, 'Gemimize tacizde bulundular' iddiasının asılsızlığının ortaya çıktığını ve özür beklediklerini söyledi. Akar, Ermenistan'ın Azerbaycan'ı hedef alan saldırısına ilişkin, "Boylarını aşan bir işe giriştiler" ifadelerini kullandı. Akar, bu yılın başından itibaren 1900 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"FETÖ ile mücadeleye kararlılıkla devam ediyoruz. TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz"

"Terör belasını bitirmekte kararlıyız. 24 Temmuz 2015'ten bugüne 17 bin 27, bu yılın başından itibaren 1900 terörist etkisiz hale getirildi."

"(Ermenistan'ın saldırıları) Bu menfur saldırıyı yapanlar boylarını aşan bir işe girişmişlerdir. Ermenistan açtığı bu kumpasta boğulacaktır."

(Fransız gemisine taciz iddiası) İddialar tamamen gerçek dışı olup haklılığımız kanıtlandı. Fransız müttefiklerimizden hala özür bekliyoruz."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar