BIST12.936,35%-0.88
USD44.589%0,28
EURO51,4750 %0.09
ALTIN6.705,01 %0.28
Gündem

Kırıkkale’de doğum yapan kadın ile erkek arkadaşı, akrabalarının bıçaklı saldırısında yaralandı

Kırıkkale'de bugün doğum yapan kadın ile nikahsız yaşadığı kişi, kadının kardeşleri tarafından hastanede uğradıkları bıçaklı saldırıda yaralandı.

Abone OlGoogle News
02 Nisan 2026 22:57

Olay, öğle saatlerinde Yüksek İhtisas Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre F.G. adlı kadın, 1 yıl önce sanal medyada tanıştığı Ö.O. ile nikahsız yaşamaya başladı. Çiftin bu ilişkiden bugün bir çocukları dünyaya geldi. Kız kardeşleri P.G.’nin bu ilişkisini onaylamadığı öğrenilen P.G. ve İ.G., Kayseri’den kente geldi. P.G. ve İ.G., geldikleri hastanede yeni doğum yapan kız kardeşleri F.G. ile birlikte yaşadığı Ö.O.'yu yaşanan tartışmanın ardından bıçakla yaraladı.

Hasta yakınları olaya müdahale etmeye çalışırken ihbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın ardından saldırgan 2 kardeş hastanede gözaltına alındı. Olay esnasında otomobilde bekleyen ve daha sonra kaçtığı belirlenen diğer kardeşleri E.G. ise Kırşehir'de yakalandı. Şüphelilerin olayda kullandığı 2 bıçağa da el konuldu. Aynı hastanede tedavi altına alınan F.G. ile Ö.O.'nun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.Öte yandan, olay sonrası ‘kadın ve bebeğinin öldüğü’ yönünde gerçeği yansıtmayan haber yaptıkları gerekçesiyle kentte yayın yapan bazı yerel internet siteleri hakkında ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar