BIST11.311,31%0.69
USD42.6955%0,22
EURO50,1592 %0.15
ALTIN5.902,25 %0.00
Gündem

Gazze'de toplam can kaybı 70 bin 663'e çıktı

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'ndeki hastanelere son 24 saat içinde 9 kişinin cenazesinin getirildiğini ve 7 Ekim 2023'ten bu yana ölenlerin sayısının 70 bin 663’e yükseldiğini açıkladı.

Abone OlGoogle News
14 Aralık 2025 16:16

Gazze'de ateşkese rağmen İsrail'in saldırıları devam ediyor.  

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki hastanelere son 24 saat içinde 9 kişinin cansız bedeninin ve 45 yaralının getirildiği, cenazelerden 4’ünün enkaz altından çıkarıldığı, 5’inin ise İsrail'in ateşkese rağmen düzenlediği saldırılarda hayatını kaybettiği bildirildi.

ATEŞKESTEN BU YANA 632 KİŞİ ÖLDÜ

Filistin Sağlık Bakanlığı, ateşkesin yürürlüğe girdiği 10 Ekim tarihinden bu yana ölenlerin sayısının 391’e, enkaz altından çıkarılanların sayısının 632’ye, yaralı sayısının da bin 63’e yükseldiğini aktardı.

TOPLAM CAN KAYBI 71 BİNE YAKLAŞIYOR

İsrail'in saldırılarının başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 70 bin 663’e yükseldiği belirtilen açıklamada, toplam yaralı sayısının da 171 bin 139’a ulaştığı aktarıldı.

HAMAS YETKİLİSİ ALINDI

Filistinli kaynaklar, dün İsrail’in Gazze şehrinin batı kesimlerindeki bir aracı hedef aldığını bildirdi.

Saldırıda, İzzettin el-Kassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından Raad Saad dahil olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar