BIST10.225,48%-1.28
USD40.2239%0,11
EURO47,0527 %0.42
ALTIN4.349,56 %0.71
Gündem

DEVA Partisi milletvekilleri Evrim Rızvanoğlu ve Cem Avşar, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

DEVA Partisi milletvekilleri Evrim Rızvanoğlu ve Cem Avşar, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Abone OlGoogle News
28 Haziran 2025 00:17

Demokrasi ve Atılım Partisi'nde (DEVA) çifte istifa yaşandı. 

İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, DEVA Partisi'nden istifa ettiklerini açıkladı.

Evrim Rızvanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siyaset hayatıma adım attığım ve kurucusu olduğum DEVA Partisi'nden, bugün itibarıyla istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" ifadesine yer verdi.

Cem Avşar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "9 Mart 2020 tarihinde kurucuları arasında yer aldığım Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nden ayrıldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadesini kullandı.

Rızvanoğlu ve Avşar'ın istifalarının ardından TBMM'deki bağımsız milletvekili sayısı 11'e yükseldi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!