BIST9.019,57 %-1.65
USD39.198%0,23
EURO44,5456 %-0.07
ALTIN4.148,96 %-0.55
Gündem

Otomobiliyle 2 kadına çarpıp ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, yolun karşısına geçerken Necmiye Ayas (55) ile Nermin Ayas'a (59) çarpıp ölümüne neden olan otomobilin sürücüsü H.K., tutuklandı.

Abone OlGoogle News
06 Mayıs 2025 16:49

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Hendek ilçesi Yenimahalle Servetiye Caddesi'nde meydana geldi. Caddede seyreden H.K. yönetimindeki 54 EK 410 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yaya Necmiye Ayas ile Nermin Ayas'a çarptı. 2 kadın çarpmanın etkisiyle havalanıp yola savruldu. Araç bir süre ilerledikten sonra durdu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde 2 yayanın da yaşamını yitirdiği belirlendi.

Necmiye Ayas ve Nermin Ayas'ın cenazeleri, Hendek Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi.

Gözaltına alınan otomobilin sürücüsü H.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar