BIST10.840,59%1.05
USD36.5739%-0,10
EURO39,8333 %0.14
ALTIN3.516,44 %-0.05
Gündem

Sıcaklıklar etkisini kaybetmeye başlayacak

Türkiye’yi etkisi altına alan çöl rüzgarlarının ardından 18 Mart Salı gününden itibaren yurda bu kez Karadeniz üstünden ulaşacak yeni bir soğuk hava dalgası gelecek.

Abone OlGoogle News
13 Mart 2025 10:30

Türkiye genelinde birkaç gündür yaz havası etkisini gösteriyor.

Öyle ki İstanbul'da bunaltıcı günler yaşanmaya başladı.

Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre 18 Mart Salı gününden itibaren soğuk hava yeniden yurda giriş yapacak.

18 Mart itibarıyla Kuzey Avrupa’dan gelen soğuk hava dalgası, Türkiye’yi Karadeniz üzerinden etkisi altına alacak.

SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Marmara'nın güneybatısı ile Bursa çevrelerinde hafif sağanak yağış geçişleri beklenirken diğer bölgelerde az bulutlu ve açık bir hava görülecek.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK

İstanbul’da 30°C seviyelerinden sıcak hava dalgasının 6-7°C’ye gerileyeceği, Meteoroloji tarafından paylaşılan orta ve uzun vadeli raporda ortaya konuldu.

Ankara’da ise sıcaklık 0°C’ye kadar düşebilir. Bu ani değişim, sağlık sorunlarını ve soğuk algınlığı vakalarını artırabilir.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar