BIST10.840,59%1.05
USD36.5739%-0,10
EURO39,8333 %0.14
ALTIN3.516,44 %-0.05
Gündem

Aynı aileden 3 kişi öldü

Ankara’da bir apartman dairesinde doğalgaz sızıntısından zehirlenen aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
26 Şubat 2025 00:32

Yenimahalle ilçesinde 3 katlı bir binada ikamet eden 3 kişilik aileden haber alamayan yakınları polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemesinin ardından evde yaşayan baba Halim Aktaş (74), anne A. Aktaş (72) ve oğul Hakan Aktaş’ın (43) cansız bedenlerine ulaşıldı. Üç kişinin doğalgaz sızıntısı sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Halim Aktaş'tan haber alamayınca polis ekipleri ve çilingir ile binaya gelen iş arkadaşları, "Ne oldu ne bitti tam olarak bilmiyoruz ama doğalgazla alakalı bir problem varmış evde. Anne, baba oğul toplam üç kişi yaşıyordu. Üçü de vefat etmiş. Aynı şirkette çalışıyorduk. İşe gelmediği için fark ettik. Doğalgaz olduğu söyleniyor. Kriminal inceleme yaptılar." diye konuştu.

CESETLER MORGA KALDIRILDI

Bölgeye sevk edilen Başkent Gaz ekipleri binada inceleme yaptı.

Doğal gaz kaçağı tespit edilen binanın sakinleri tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar