Terör saldırısının perde arkası! TUSAŞ saldırganı HDP'li çıktı
TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerin isimleri açıklandı. Teröristlerin PKK üyesi 'Rojger' kod adlı Ali Örek ve Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edilirken HDP detayı dikkat çekti. Kadın terörist Mine Sevjin Alçiçek'in eski HDP Hakkari Merkez İlçe eş başkanı olduğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin, PKK mensubu Mine Sevjin Alçiçek olduğunu açıkladı.
Öte yandan Alçiçek'in PKK terör örgütü mensubu olduğunun ve geçmişte HDP Hakkari ilçe başkanlığı yaptığı bilgisi tespit edildi.
14 YAŞINDA PKK'YA KATILDI
Terör saldırısını gerçekleştiren erkek teröristin 14 yaşında PKK'ya katıldığı en son Suriye/Kamışlı'da bulunduğu istihbarat raporlarına yansıdı.
Terör örgütü PKK'nın sözde özel kuvvetlerinde eğitim aldığı yine öngörülüyor. Teröristin örgüte katıldıktan sonra Türkiye'ye bir daha girmediği belirtildi.
PARAMOTORLA GİRDİLER
Hain saldırının ardından güvenlik kaynakları teröristlerin ülkeye son 1-2 gün içerisinde girdiğini değerlendiriyor.
Güvenlik güçleri, raporlarında ayrıca teröristlerin paramotorla ülkeye girdiklerini de belirledi.
- Yeniden eskiye
- Eskiden yeniye
- Öne Çıkanlar