BIST9.998,20 %-1.08
USD40.0227%0,14
EURO46,9225 %0.17
ALTIN4.257,07 %-0.75
Gündem

Abdullatif Şener’in oğlu, anneannesini vurarak öldürdü

Eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in anneannesini öldürmesinin ardından Şener, açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
01 Ağustos 2024 10:35

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında, Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI"

Olayın ardından Sözcü'ye konuşan Abdüllatif Şener, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu, eşinin hayatta olduğunu belirterek şunları söyledi: "Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar
Bu habere henüz yorum yapılmadı.
İlk yorum yazan siz olun!