BIST8.838,60%2,13
USD34.2606%0.01
EURO37,0447%0.04
ALTIN3.016,03%-0.39
Gündem

Dicle Üniversitesi ile özel sektör arasında işbirliği

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DÜSEM) ve Türkiye’nin sayılı tekstil firmalarından biri olan Unteks Grup Tekstil Aş. Firması ile yapılan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Etkili İletişim Teknikleri, İtibar ve Kriz yönetimi ,kurum içi iletişim eğitimleri verilmiştir.Eğitimleri başarı ile tamamlan 130firma personeline sertifikaları törenle verildi.

Abone OlGoogle News
11 Temmuz 2024 10:20

Törene Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mehmet Karakoç,Mühendislik fakültesi dekanı Prof Dr Mehmet Siraç Özerdem İktisat fakültesi dekanı Prof Dr Seyfettin Aslan , Düsem Müdürü Doç.Dr Fatih Erdamar ve   Unteks  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Ünver ,Unteks Grup genel Müdürü Hüseyin Kaçmaz,Genel Kordinatör İhsan Avcı, İnsan Kaynakları Müdürü Mahmut Güven Gürbüz katılım sağladı.

Unteks Grub  1992 yılında Diyarbakir ‘da faaliyete başlamıştır.Türkiye ‘nin en büyük tekstil firmalarından biri  1200 çalışan personeli firma Diyarbakır ‘da büyük istihdam yaratmıştır üretimin yüzde seksenini Avrupa ülkelerine ürünlerini ihraç etmektedir.

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (Düsem)Diyarbakır’da Resmi kurum,Özel sektör ve halka yönelik bir çok alanda sertifikalı eğitimler vermektedir.Düsem Müdürü  Doç.Dr. Fatih Selim Erdamar eğitimlerin devam edeceği..Sosyal Sorumluluk projelerinde rol alacaklarını belirtti.

Rektör Karakoç konuşmasında  üniversitelerin temel amaçlarından biri eğitim öğretim ve  sosyal sorumluluk projeleri yürütmektir.Şehrine ve Topluma katkı sunmak.Sosyal sorumluluklarını yerine getirmektir.

Sosyal sorumluluk projesinde en hızlı ve aktif olarak eyleme geçen firmalardan biri Unteks firması olmuştur .Dicle Üniversitesi ile Unteks firması Arasında Ocak 2024 ayında İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından eğitim ve uygulama yapıldığını  belirten Rektör Karakoç, Başka firmalarında bu taleplerinin olduğunu belirtti. Önümüzdeki süreçte eğitimlerimiz artarak devam edeceğini ifade etti. Dicle üniversitenin güçlü bir alt yapısı ve akademik kadrosu olduğu belirtti. Rektör Karakoç, Düsem bünyesinde bir çok alanda kurslar verildiğini ( İHA1 ,Temel İlk Yardımı , İlk Yardım Eğitici Eğitimi Hukuk kursları vb.) bu yönüyle hem şehrimize hem bölgemize hizmet verildiğini söyledi.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında firmalarla işbirliğimiz devam edecektir.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar